2017.10.12. 11:19:49 10336 268

Egy kép az elhízottak arányáról a világon, ami többet mond minden szónál
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Zsíros kenyér, csülkös bableves, rántott hús - szeretünk titeket.... Vagy inkább péksüti, olcsó szalámi, gyors kaja, mirelit? Akárhogy is, szépen menetelünk fel ezen a nem túl pozitív ranglétrán. Már a negyedikek vagyunk.

Az elhízottak aránya a világ egyes országaiban (2015) | Forrás: MTI - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Az elhízottak aránya a világ egyes országaiban (2015) | Forrás: MTI

Sajnos ez a helyzet: a 15 évnél öregebbek 30%-a elhízott Magyarországon. A nők egy kicsit többen túlsúlyosak, mint a férfiak. Ezzel az országok "rangsorában" a negyedik helyre faltuk magunkat, az USA, Mexikó és - meglepő módon - Új-Zéland után.

Az elhízottak aránya a világ egyes országaiban (2015) | Forrás: MTIAz elhízottak aránya a világ egyes országaiban (2015) | Forrás: MTI

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...