2017.08.06. 17:45:42 10988 312

Édes pofák! – Videó morcos babákról
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egy babával az élet minden nap rejt magában valami újdonságot. Minden nap valami új produkcióval örvendezteti meg az őt körülvevő lelkes családtagokat, barátokat. Ám vannak azért mérföldkövek, amelyre örökké emlékezni fogunk majd. Ilyen mondjuk az apróság első mosolya, első gőgicsélése, első szava.

Morcos baba - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Morcos baba

De bevallom, számomra legalább ennyire emlékezetes a babám első, de akár többedik morcis pillanata is. Mert a fiatalember amennyire tud örülni, nevetni, bizony ugyanolyan magabiztossággal tudja kifejezni nemtetszését. Míg korábban egy jól irányzott homlokráncolással adta tudtunkra, hogy neki bizony itt nagyon nincs ínyére valami, mióta rájött, hogy a hangjával, hangsúlyával nyomatékosíthatja a dolgot, azóta nem rest azzal is megerősíteni az akaratát. Mi szülők, persze olvadozunk ilyenkor is a mi kis apróságunktól, esetleg még egy széles mosollyal is kifejezzük örömünket. De hát ki tudna másként reagálni egy ilyen apró kis „pukkancsra”?:-)

Forrás: youtube.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...