2018.03.29. 13:55:42 11238 305

Dudolf húsvéti képkereső játéka egy hangyányit nehézre sikerült!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Azért nekünk sikerült megfejteni. Második nekifutásra. Neked vajon menni fog? Találd meg a méhecskét a virágok között!

Dudolf húsvéti képkereső | fotó: thedudolf.blogspot.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Dudolf húsvéti képkereső | fotó: thedudolf.blogspot.hu

A magyar képrejtvény mester, Dudás Gergely ismét egy aranyos feladvánnyal érkezett, mellyel egyben Kellemes Húsvéti Ünnepeket is kíván Nekünk. Most a méhecskét kell megtalálni a virágos réten. A feladvány nem egyszerű, de legalább szórakoztató, és a sikerélmény miatt érdemes egy-két percet elszöszmötölni vele.

Ha mégsem sikerülne, vagy ellenőriznéd magad, akkor a megoldást itt találod.

Jó szórakozást!

Forrás: thedudolf.blogspot.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...