2017.06.14. 18:00:18 11414 419

Drága olvasóink és játékosaink! Köszönjük!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Amikor megkértünk titeket arra, hogy írjátok meg nekünk, hogy mire költenétek 10.000.000 Ft-ot, és arra buzdítottunk mindenkit, hogy álmodozzon, bízzon a gondolat teremtő erejében, nem voltunk felkészülve arra, hogy esténként könnyekig hatódunk a leveleiteken...

Álmodozó, idős házaspár - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Álmodozó, idős házaspár

Mert csodálatosak vagytok! A legtöbben nem csak saját magukra gondolnak, hanem a családjukon, gyerekeiken szeretnének segíteni, sőt, tágabb környezetükön, rászorulókon is. Ez szerintünk nagyon megható, és jó olvasni a soraitokat, bár akadnak nagyon szomorú történetek is. Persze a lakásfelújítás, a nagyobb ház vagy lakás, - egy szóval egy új, igazi otthon - és a befektetés is népszerű téma. Megértjük.

Sokszor engedünk titeket bepillantani a mi mindennapjainkba egy-egy anekdotán, kisebb életképeken keresztül, köszönjük, hogy most megtiszteltetek minket a saját történeteitekkel.

Álmodozó, fiatal házaspárÁlmodozó, fiatal házaspár

Mindegyikőtöknek szívből kívánjuk, hogy a vágyaitok váljanak valóra, a bajból találjátok meg a kiutat, az életben a boldogulást, majd a boldogságot, és továbbra is így szeressétek a családtagjaitokat, embertársaitokat! Komolyan feltöltődtünk a szeretettel, ami a többség soraiból árad!

Eddig próbáltunk egyesével válaszolni, de nagyon sok levelet kapunk, így ne haragudjatok, hogy felhagytunk ezzel a tervünkkel. Ebben a cikkben szeretnénk megköszönni őket. Továbbra is mindenkinek elolvassuk a történetét, vágyait és álmait. Reméljük, hogy valóra válnak, és talán mi is hozzájárulhatunk, ha nem is a pénznyereménnyel - hiszen csak egy nyerhet -, de egy-egy jó szóval, gondolattal vagy ötlettel.

Végezetül, köszönjük a megtisztelő figyelmeteket, és hogy olvassátok magazinunkat, részt vesztek a nyereményjátékokon és partnerakcióinkon. Leveleitek nem maradnak olvasatlanul!

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...