2017.06.14. 18:00:18 13906 425

Drága olvasóink és játékosaink! Köszönjük!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Amikor megkértünk titeket arra, hogy írjátok meg nekünk, hogy mire költenétek 10.000.000 Ft-ot, és arra buzdítottunk mindenkit, hogy álmodozzon, bízzon a gondolat teremtő erejében, nem voltunk felkészülve arra, hogy esténként könnyekig hatódunk a leveleiteken...

Álmodozó, idős házaspár - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Álmodozó, idős házaspár

Mert csodálatosak vagytok! A legtöbben nem csak saját magukra gondolnak, hanem a családjukon, gyerekeiken szeretnének segíteni, sőt, tágabb környezetükön, rászorulókon is. Ez szerintünk nagyon megható, és jó olvasni a soraitokat, bár akadnak nagyon szomorú történetek is. Persze a lakásfelújítás, a nagyobb ház vagy lakás, - egy szóval egy új, igazi otthon - és a befektetés is népszerű téma. Megértjük.

Sokszor engedünk titeket bepillantani a mi mindennapjainkba egy-egy anekdotán, kisebb életképeken keresztül, köszönjük, hogy most megtiszteltetek minket a saját történeteitekkel.

Álmodozó, fiatal házaspárÁlmodozó, fiatal házaspár

Mindegyikőtöknek szívből kívánjuk, hogy a vágyaitok váljanak valóra, a bajból találjátok meg a kiutat, az életben a boldogulást, majd a boldogságot, és továbbra is így szeressétek a családtagjaitokat, embertársaitokat! Komolyan feltöltődtünk a szeretettel, ami a többség soraiból árad!

Eddig próbáltunk egyesével válaszolni, de nagyon sok levelet kapunk, így ne haragudjatok, hogy felhagytunk ezzel a tervünkkel. Ebben a cikkben szeretnénk megköszönni őket. Továbbra is mindenkinek elolvassuk a történetét, vágyait és álmait. Reméljük, hogy valóra válnak, és talán mi is hozzájárulhatunk, ha nem is a pénznyereménnyel - hiszen csak egy nyerhet -, de egy-egy jó szóval, gondolattal vagy ötlettel.

Végezetül, köszönjük a megtisztelő figyelmeteket, és hogy olvassátok magazinunkat, részt vesztek a nyereményjátékokon és partnerakcióinkon. Leveleitek nem maradnak olvasatlanul!

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Szépítsd a kerted, töltsd fel a lelked

A kert és a kertészkedés fizikai és mentális egészségre gyakorolt számos pozitív hatásáról már többször értesülhettünk. Van azonban a kertekben valami misztikus szépség, valami őserő, amelynek mi magunk is alkotóivá, formálóivá válhatunk. Hihetetlen élmény gyönyörködni a munkánk szó szerinti és átvitt értelmű gyümölcsében és pompájában, elégedetten és elérzékenyülten mustrálni a kertünkbe varázsolt parányi paradicsomi hely folyamatosan megújuló szépségét.

Megéri-e beépíteni a tetőteret?

Egy korszerű elvárásoknak minden szempontból megfelelő, komfortos padlástér kialakítása sokak számára kívánatos megoldásnak bizonyul. A kialakítás igényét illetően több cél lehet a mozgatórugó. Ugyanakkor az akadályozó tényezőkkel is szembe kell nézni, optimális esetben még a szakemberrel való szerződéskötést megelőző szakaszokban, hogy ne érjenek kellemetlen meglepetések.

Mutatjuk, mely országokba költözik a legtöbb magyar ember

Az egyik legnépszerűbb globális adatplatform, a Statista kimutatásai szerint az elmúlt évben a külföldre költözés főbb motivációi a jobb munkahely találása, a partner országában való új élet kezdése, valamint a továbbtanulási célok voltak. Mindezek mellett ugyanakkor kulcsszerepet játszott a célországtól remélt jobb életminőség, a személyes kihívások és komfortzóna feszegetések, a kaland- és felfedezésvágy. Sokakat pedig a klasszikus tiszta lappal kezdés vágya terelt egy idegen országba, emellett akadtak olyanok is, akik a nyugdíjas éveiket kívánták egy régen kiszemelt helyen tölteni. De vajon milyen szándékok állnak a magyar emberek külföldre költözésének hátterében?