2018.03.13. 10:40:26 9993 294

Dobd fel a fehér vászoncipődet és tartsd tisztán egyszerűen!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A mostanság oly divatos, mindenféle színű torna,- és sportcipőknek sem sikerült kiszorítaniuk a fehér színt a legkedveltebbek közül. Hiába kényesebb, mint a sötétebb tónusú társai, mégis mindig trendi, ráadásul jobban ki lehet használni, mint a színesebb darabokat.

Fehér vászoncipő - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fehér vászoncipő

A tavaly magadnak vagy a gyereknek vásárolt vászoncipőnek idén új stílust adhatsz, vagy bohókásabbá is teheted egy apró kis csavarral, például…

...színes cipőfűzőkkel, vidáman!

Válassz ki néhány cipőfűzőt olyan színben, amelyek leginkább passzolnak a ruhatárad sportosabb darabjaihoz. Ezeket kedvedre cserélgetheted a hangulatodnak és az adott szettednek megfelelően. Használhatsz többszínű, akár színátmenetes cipőfűzőt is, ha bevállalós vagy. De jópofa megoldás lehet, ha a cipőkbe két különféle színű fűzőt fűzöl bele. Ha maradnál visszafogottabb, akkor pedig tetszőleges natúr színű velúrbőrt is bújtathatsz bele fűző gyanánt.

...érdekes cipőfűzéssel, kreatívan!

Az interneten böngészve rengeteg féle cipőfűzési tippről szóló videóra bukkanhatsz, nézegesd meg őket, hátha megtetszik valamelyik a megszokott keresztbe bújtatott megoldás helyett.

…meglepő dekorációval, egyedien!

Életkorunknak és ízlésünknek megfelelően bármit felragaszthatunk, rátűzhetünk a cipőnkre a mini kitűzőktől kezdve egészen a csillámporig: belevaló lehetsz a szegecsektől, csajos a strasszokkal, vagy romantikus egy kis csipkerátét segítségével. Érdekes hatást kelthet a rávasalható matricákkal feldíszített vászoncipő is. Ezek közül bármelyiket választod is, az biztos, hogy még csak hasonló sem fog veled szemben jönni az utcán!

Tisztán tartási tippek

Ruházz be egy olyan sprayre, ami segít ellenállóbbá tenni a cipődet a kosz ellen. A fehér vászoncipőket egyébként a mosógépbe is bedobhatod egy kímélőbb programra, esetleg egy vászonzsákban elhelyezve. További tippek a világos színű vászoncipők tisztán tartásához>>

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Napi egy szilva a szorongást távol tartja + 1 extra szilvás-mandulás recept

Noha a szilva rendszertanilag a „vitatott besorolású” kategóriába tartozik, annál nagyobb érdeklődés övezi az egészségre gyakorolt hatását. Ez a Kárpát-medencében és Ázsiában egyaránt őshonosnak tartott gyümölcsféle Magyarországon leginkább a középkorban került az érdeklődés középpontjába. A későbbiek folyamán pedig már aszalványként szállították Németországba, Lengyelországba és Ausztriába is. Ezért nem meglepő, hogy ezeken a helyeken „magyar szilva”néven vált ismertté. A figyelemre méltó történelmi háttér mellett arra is kíváncsiak vagyunk, hogy miért érdemes fogyasztani?

A nyár lédús és édes csemegéje: a tápanyagokban gazdag dinnye

A nyári szezontól leválaszthatatlanná vált dinnye tápanyagban gazdag, édes, lédús, zamatos és kiváló forrása a rostoknak, a K-vitaminnak, a káliumnak és a réznek. Mitől válik még tökéletes „nyári snack”-ké ez a C- és B6-vitaminban is bővelkedő, a tökfélék családjába tartozó haszonnövényfaj?

Örüljünk, hogy itt a nyár! – A legjobb dolgok a forró évszakban!

A kánikula idején a mindennapok nyüzsgése lassabbá válik, teret engedve a feltöltődésnek és a szórakozásnak. Akár a tengerparton sütteted a hasad, akár a hegyekben túrázol, a nyár a legjobb időszak arra, hogy kikapcsolódj, új élményekkel gazdagodj, és feltöltődj a természetben. Élvezd a nyár kínálta lehetőségeket, és hagyd, hogy a napsütés és a szabadság felfrissítse a tested és a lelked!