2021.01.15. 15:57:27 8387 227

Digitális szerelem: Az online társkeresés váratlan előnyei
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Micsoda szerencsések azok, akik romantikus módon botlottak bele a szerelmükbe! Aki nem talált párra az iskolai vagy a munkahelyi környezetben, és a baráti társasága által sem, minden ujjára tíz meredek történetet tudna mondani a társkereső appokon való kísérletezésről. De mi van, ha mégsem ilyen komor a helyzet?

Online társkeresés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Online társkeresés

A társkereső alkalmazások algoritmusa nem mindig tökéletes, azonban azt sem szabad elfelejteni, hogy a kapcsolatba ugyanúgy munkát kell fektetni, mintha „hagyományos” módon ismerkedik meg a pár. Akinek komoly szándékai vannak, arra online is rátalálhat a boldogság!

A digitális randevúkat ajánló platformok a játékelméletre és a felhasználó kompatibilitási döntéseire alapozzák folyamataikat, természetesen elsősorban a profilképek alapján. Egy svájci felmérés adatai szerint a digitális társkereső lehetőségek közül a leginkább hozzánk illő partner megtalálásához a mélyebb profillal dolgozó weboldalak a legalkalmasabb eszközök. (A jobbra vagy balra „húzkodás” egy hosszútávú párkapcsolat kialakulásához sokszor nem elegendő.)

Az online társkeresés bizakodásra okot adó eredményei

A vonatkozó tanulmányok szerint egyre többen ismerkednek alkalmazásokon keresztül, és ők ugyanolyan elégedettek a kapcsolatukkal, mint bármilyen más, a felmérésben részt vevő pár. Sőt, az online módon párkereső hölgyeket általában jobban érdekli a családalapítás, mint az offline párkeresőket!

Az appokon keresztül összekerült párok értelemszerűen jóval vegyesebb oktatási és földrajzi háttérrel rendelkezhetnek.

Az online platformok találati eredményei tehát - az általánosan szkeptikus megítélése ellenére - korántsem olyan aggályosak. A randevú-alkalmazások révén kialakult kapcsolatok létezhetnek ugyanolyan hosszú távú orientációval (azaz erősebb élettársi szándékkal) és ugyanolyan boldogok lehetnek, mint a régimódi ismerkedés során egymásra találó párok.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...