2022.12.12. 10:45:51 6114 236

Dideregni nem jó! – 2+1 tipp fagyosoknak
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Sokszor úgy érzed magad, minta Te lennél a Jégvarázs című mese következő részének főszereplője? Mintha egy jégkunyhóban élnél, és bármi, amihez hozzáérsz, rögtön megfagy, olyan hideg a kezed? Ha tehetnéd, egész nap egy vastag takaróba burkolózva közlekednél? Vajon milyen lehet az élet „nem fázósként”?

Fázós nő - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fázós nő

A fűtési szezon kezdetével nem egyszer volt nálunk is állandó vitatéma az irodában: a hőmérséklet. Míg az egyik tábor szerint „Ne fűtsünk már, így is olyan meleg van!”, addig a többiek már-már jégcsapokkal a hajukban üldögéltek a gép előtt, annyira fáztak. Sajnos, a fázósság vagy éppen nem fázósság genetikailag belénk van kódolva, vagyis változtatni nem nagyon tudunk rajt. Viszont tehetünk ellene, hogy kicsit jobb legyen a helyzetünk. És nem, nem csak úgy, hogy vastag takaróba, pulcsiba bújunk a világ és főleg a „zord” időjárás elől.:-)

Ami mindenre hatással van!

Habár télen kicsit nehezebben vesszük rá magunkat, a megfelelő mennyiségű folyadékról, melyet szervezetünk igényel, gondoskodnunk kell. Legjobb a víz, de a hideg ilyenkor nehezebben csúszik, úgyhogy jöhetnek a finom gyümölcs-, vagy gyógyteák. Ez felmelegíti a tested, illetve a napi folyadékbevitel is megoldott.

Bújj ágyba!

Az állandó didergésed oka az is lehet, hogy keveset alszol, és a fáradtság miatt fázósabb vagy. Próbálj meg időben lefeküdni, lehetőség szerint éjfél előtt. Ha így teszel, az időben kevesebb alvást is pihentetőbbnek fogod érezni és a „hidegrázástól” is megszabadulsz.

Minden rendben?

Ha már minden trükköt bevetettél és nem múlik a fáradtság, akkor érdemes elmennek egy vérvételre és megnézetni az eredményeid. Lehet, „csak” valamilyen vitamin- vagy ásványi anyag hiány (például magnézium vagy vas) bújik meg a dolog mögött. De akár pajzsmirigy-alulműködésre, vagy alacsony vérnyomásra is utalhat az állandó, el nem múló „kómázás”.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...