2017.08.08. 17:18:30 13356 319

Despacito a csapból is! Ennyire nem jó ez a szám... De a paródiái igen!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Luis Fonsi Despacitójára már több mint egy éve buliznak az emberek. Tavaly még csak latinos zenék szerelmesei hallgatták rongyosra a számot, idén már mindenki. Mert az összes rádió agyon-vissza játszotta, meg mert Justin Bieber énekel benne egy versszakot, meg talán pár refrént... Ezzel a húzással pöppet megtolták a szekeret, és már nem egynyári, hanem kétnyári sláger a Despacito. Ekkora durranással pedig muszáj valamit kezdenie a humorvilágnak!

Pamkutya - Despacito | Forrás:  youtube.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Pamkutya - Despacito | Forrás: youtube.com

És akkor 2017 nyarán megszületett a Despacito-”kultusz“ :D Az istenek kegyelmezzenek nekünk!

Mert nem lehet szó nélkül elmenni amellett a dal mellet, amit szinte óránként leadnak a rádiók, a Facebookon posztolják az anyák, a tinik, de jóformán még a nagypapák is... Nekünk már a könyökünkön jön ki, pedig tavaly talán még táncoltunk is rá... Most viszont inkább a paródiákon röhögünk, ki is választottuk a kedvenc külföldi és magyar verziónkat!

Take a seat-o - Azaz foglalj helyet

Erre a hullámra ült fel egy török fogorvos is, aki nagyon aranyosan átírta a szöveget, és új szavakat is költött, hogy kijöjjön a rím, és megmaradjon a cito. :D

A magyar paródia a Pamkutyától - Un-do-rí-tó!

Már több mint 4 millióan látták, pedig csak augusztus 4-én töltötték fel! Egyébként tényleg nagyon jó, főleg a rapbetét! :D "Megy a bünti! Bam-bam!"

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...