2021.11.01. 11:05:21 6458 219

Dalok azokhoz, akik már nincsenek velünk – Elhunyt szeretteinkre emlékezünk
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A temetőkben apró csillagokként világító gyertyák látványa egyszerre az egyik legszebb és legszomorúbb elénk táruló kép. Szép, mert mintha millió csillag hullott volna a földre. És szomorú, mert minél több idelenn a fényesen ragyogó pont, annál többen vannak, akik ma már nem lehetnek velünk.

Gyász - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Gyász

Kevesen vannak, akik az elmúlt napokban ne gyújtottak volna egy szál gyertyát, ne helyeztek volna el a síron koszorút elhunyt szerettük emlékére. Szóljon a dal most azokért, akik ma már odafentről figyelik aggódva minden lépésünk, boldogulásunk.

Szakácsi Gergő: Hanghajó

Elton John: Candle in the wind

Eric Clapton: Tears in Heaven

Puff Daddy [feat. Faith Evans & 112] - I'll Be Missing You

Wiz Khalifa ft. Charlie Puth: See You Again

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...