2016.05.22. 12:15:53 14697 325

Csomagolás a nyaraláshoz: próbáld ki ezt a gyűrődésmentes új módszert!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Hamarosan elérkezik a jól megérdemelt pihenés időszaka, és reméljük, hogy szép, meleg nyárnak nézünk elébe. Ha már megvan a kiszemelt úticél, akkor nagyon szerencsés vagy, és bizonyára szükséged lesz egy jó csomagolási módszerre, amellyel megelőzheted a ruhák gyűrődését.

Csomagolás utazáshoz - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Csomagolás utazáshoz

Mindannyian tudjuk, hogy a bőröndben meggyűrődnek a ruhák, ennek azonban nem feltétlenül kell így lennie. Ha ezzel a módszerrel csomagolsz, amit a videón bemutatnak, akkor megakadályozod a ruhák ide-oda csúszkálását, és ezzel a gyűrődéseket is. Ráadásul nagyon egyszerűnek is tűnik. Lássuk ezt a jó kis házi praktikát, ami egyébként helyspórolás szempontjából sem utolsó!

Mint láthattad a lényeg az, hogy a ruhákat, egy feszesebb köteg köré csomagoljuk, amit az alsóneműnk alkot egy pólóba vagy felsőbe csomagolva. A nagyobb darabok kerülnek a legalulra, és ügyelünk arra, hogy minden egyes ruhaneműt, szépen kisimítva hajtsunk a másikra. Nem tűnik kivitelezhetetlennek a dolog, és a felesleges levegőt is hatékonyabban préselhetjük így ki, ami helyet spórol nekünk. Mi ki fogjuk próbálni!

Forrás: goodhousekeeping.com, nbcnews.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

„Szabad szappanozni…” – Erre használd a szappant a kézmosáson kívül!

Lehet szögletes, kerek, kicsi, vagy nagy, boltban vásárolt, kézműves, vagy akár házilag, általad készített. Az illatát nézve pedig a variációk száma végtelen. Naná, hogy a szappanról van szó, ami nem csak bőrünk ápolására szolgál, hanem a háztartás, otthonunk számos pontján bevethető még!

Hidegfront vet véget az áprilisi nyárnak

Hidegfront vet véget az áprilisi nyárnak: a jövő hét első napján még akár 31 Celsius-fok is lehet a Dél-Alföldön, majd beborul az ég, és többfelé kell esőre, akár zivatarra is készülni. A hét közepétől ugyan csökken a csapadékhajlam, de a hőmérséklet jelentősen visszaesik, a legmelegebb órákban mindössze 10-16 Celsius-fok várható, a hidegre hajlamos helyeken pedig visszatérhet a gyenge hajnali fagy. A szél sokfelé lesz erős.

Biztonsággal ihatjuk-e a csapvizet?

A Világgazdasági Fórum szerint a világ vízkészlete válságos helyzetbe került, mely erőteljesen összefonódik bolygónk természeti tőkéjének kimerülésével. Nem beszélve az egyre kiszámíthatatlanabbá formálódott csapadékmintáról, a kritikus ütemben zsugorodó jégtakarókról, az egyre sűrűbben jelentkező áradásokról és aszályokról, az emelkedő hőmérséklet által megzavart teljes globális vízciklusról. Érthető, ha felmerül a kérdés: hogy állunk ma Magyarországon a vízkészlet kérdésével és a vízminőséggel? Biztonsággal ihatjuk-e a csapból folyó vizet?