2016.08.08. 16:11:50 6922 241

Csókolózó tipegők – ennél aranyosabbat ma nem fogsz látni!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ó, az a bizonyos első csók… Valószínűleg neked sem 1,5-2 éves korod fog bevillanni, hanem inkább 12-13 vagy tán még idősebb korszakod. (De szép is volt! Nagy sóhaj!) Ma azonban minden olyan gyorsan történik, az ismerkedés, az első kézfogás, az első csók, az első… tudjukhogymi. :) Na de ennyire korán kezdeni, azért mégiscsak túlzásnak tűnik, nem?

Totyogós puszilkodások - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Totyogós puszilkodások

Bizonyára így gondolják ezt azok a totyogó tipegők is, akik mindenki szeme láttára csattintják el az első csókjukat, amelyen maguk is annyira meglepődnek, hogy gyakorlatilag hisztérikus kacagásban törnek ki. Aztán végül megismétlik a dolgot még egyszer, és még egyszer és még egyszer…, de valahogy nem válik természetessé, és cuki vihogással próbálják leplezni zavarukat.

Nekik most már vitathatatlan bizonyítékuk is van az első csókjukról, amelyet a szüleik rögzítettek is, így ha ténylegesen nem is fognak rá emlékezni, ez a videó majd felvilágosítja őket kezdetekről. Tünemények!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...