2015.06.05. 18:27:50 7523 240

Csodafegyver frissen tartáshoz: a vákuumfóliázó!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ma már otthonra is vásárolhatunk vákuumfóliázót, a kérdés, hogy megéri-e, és mire használható. Ha szeretsz nagyobb mennyiségeket vásárolni, amikor leárazás van, illetve, ha nagyobb a család, de kiszámíthatatlan, hogy mikor, mit szeretnének enni, akkor sokat spórolhatsz, ha beruházol egy vákuumozóra!

Vákuumfóliázó - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Vákuumfóliázó

A vákuumfóliázó segítségével légmentesen zárhatod le az ételeket. Ha azok nem érintkeznek a levegővel, akkor sokkal hosszabb ideig eltarthatóak, hiszen a bacik nem jutnak be, az ízek pedig nem illannak el. Amikor azt írjuk, hogy hosszabb ideig, akkor valóban jóval hosszabb időre gondolunk.

Csomagold vákuumfóliázóval, mielőtt lefagyasztod!

A fagyasztóban a halat 4 hónapig tarthatod el, de ha előtte légmentesen becsomagolod egy vákuumfóliázó segítségével, akkor akár két évig is eláll. A hús három évig is a fagyasztóban lehet, ha kizárjuk a levegőt, mielőtt elhelyezzük itt.

Zárd le légmentesen, mielőtt a hűtőbe vagy a polcra teszed!

A vákuumcsomagolás természetesen olyan ételek esetében is használhatod, amiket a hűtőben tárolsz. A sajt akár 8 hónapig is friss marad, a salátát pedig két-három hétig frissen tarthatod. Gondoltad volna? A zöldségeket, a fűszereket, a felvágottakat, a magvakat és gyakorlatilag bármit becsomagolhatsz egy vákuumozó készülék segítségével, amelynek köszönhetően rengeteg pénzt megspórolhatsz hosszú távon.

Mennyibe kerülnek?

Otthoni használatra már akár 7-10000 Ft-ért is kaphatsz vákuumfóliázót, a 20.000 forint körüliek már jó érték-arányt képviselhetnek, míg egy teljesen profi készülékért akár 70-80 000 forintot is elkérhetnek, de ilyen ipari gépezetre otthon azért nincs szükség. :)

Forrás: dailyfinance.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Unokázós bűnszervezetet számolt fel a budapesti rendőrség

Úgynevezett unokázós bűncselekményekre, vagyis idős emberek megtévesztésével elkövetett csalásokra specializálódott bűnszervezetet számolt fel a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK); a szervezet tagjai 2018 augusztusa és 2019 júniusa között 33 idős sértettől több mint 43 millió forint értékben csaltak ki készpénzt, illetve ékszereket - közölték rendőrségi vezetők keddi fővárosi sajtótájékoztatójukon.

Holmik Kínából? – AliExpress, Wish, Alibaba, a modern „kínai piac”

Szebbnél szebb, kreatív, ötletes, sokat ígérő dekorációs, és konyhai ötleteket láthatunk az internetet böngészve. És hogy hol tudjuk beszerezni a legtutibb kiegészítőket hozzá? A modern kínai piacon! Tehát a webshopokon, ahol botrányosan jó áron jutunk kütyükhöz bármilyen témában – csak ki kell várni! Íme minden, amit tudni akartál a kínai rendelős oldalakról!

Mennyi az annyi? Avagy a világ 10 legdrágább fűszere

A fűszerek az emberiség keletkezése óta nagy szerepet játszanak mindennapi életünkben. Erre engednek következtetni az antik írásos emlékekben ezekre tett utalások is. Az archeológusok már i.e. 3000 előtti egyiptomi sírokban is találtak fűszereket, amelyeket a test balzsamozására használtak. I.e.200 és 1200 között a rómaiak fűszerekkel kereskedtek az Egyiptom és India között megtett óceáni utazásaik során. Borssal, fahéjjal, szerecsendióval, gyömbérrel tértek haza.