2015.06.05. 18:27:50 9093 243

Csodafegyver frissen tartáshoz: a vákuumfóliázó!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ma már otthonra is vásárolhatunk vákuumfóliázót, a kérdés, hogy megéri-e, és mire használható. Ha szeretsz nagyobb mennyiségeket vásárolni, amikor leárazás van, illetve, ha nagyobb a család, de kiszámíthatatlan, hogy mikor, mit szeretnének enni, akkor sokat spórolhatsz, ha beruházol egy vákuumozóra!

Vákuumfóliázó - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Vákuumfóliázó

A vákuumfóliázó segítségével légmentesen zárhatod le az ételeket. Ha azok nem érintkeznek a levegővel, akkor sokkal hosszabb ideig eltarthatóak, hiszen a bacik nem jutnak be, az ízek pedig nem illannak el. Amikor azt írjuk, hogy hosszabb ideig, akkor valóban jóval hosszabb időre gondolunk.

Csomagold vákuumfóliázóval, mielőtt lefagyasztod!

A fagyasztóban a halat 4 hónapig tarthatod el, de ha előtte légmentesen becsomagolod egy vákuumfóliázó segítségével, akkor akár két évig is eláll. A hús három évig is a fagyasztóban lehet, ha kizárjuk a levegőt, mielőtt elhelyezzük itt.

Zárd le légmentesen, mielőtt a hűtőbe vagy a polcra teszed!

A vákuumcsomagolás természetesen olyan ételek esetében is használhatod, amiket a hűtőben tárolsz. A sajt akár 8 hónapig is friss marad, a salátát pedig két-három hétig frissen tarthatod. Gondoltad volna? A zöldségeket, a fűszereket, a felvágottakat, a magvakat és gyakorlatilag bármit becsomagolhatsz egy vákuumozó készülék segítségével, amelynek köszönhetően rengeteg pénzt megspórolhatsz hosszú távon.

Mennyibe kerülnek?

Otthoni használatra már akár 7-10000 Ft-ért is kaphatsz vákuumfóliázót, a 20.000 forint körüliek már jó érték-arányt képviselhetnek, míg egy teljesen profi készülékért akár 70-80 000 forintot is elkérhetnek, de ilyen ipari gépezetre otthon azért nincs szükség. :)

Forrás: dailyfinance.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...