2020.08.21. 10:54:22 10280 263

Csoda arcpakolás néhány perc alatt
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egy jó arcpakolás csodákra képes a bőrünkkel, elég csupán néhány perc és felfrissül megfáradt arcbőrünk. Akár a drogériában vásárolható verziók is remekül beválhatnak, ám ebből is - mint oly sok minden másból – a legjobb a házi!:-)

Arcpakolás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Arcpakolás

Dobj össze egy szuper gyors, szuper hatékony és szuper finom arcpakolást!

Ehhez szükséged lesz:

  • 1 db citromra

  • 20 db fekete áfonyára

  • 1 db banánra

  • 10 grammra a következő mixből: maqui bogyó, acai bogyó, maca por, acerola cseresznye, fekete áfonya, chia mag

A citrom levét kinyomjuk, a banánt, fekete áfonyát pürésítsük és keverjük össze a 3 összetevőt, majd mehet bele a 10 gramm mix. Vigyük fel a megtisztított arcunkra, 20 percig hagyjuk hatni majd meleg vízzel öblítsük le.

Forrás: madame.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...