2020.01.22. 16:34:12 10045 326

Csinálj helyet, keress pénzt! – Tippek!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Tele a ruhásszekrényed már régen nem hordott holmikkal, amik csak arra várnak, hogy új tulajdonosuk legyen? Nem ártana néhány új bútor sem? Akkor hajrá, vesd bele magad a „szanálásba”. Ha ügyes vagy, még a „zsebpénzedet” is kiegészítheted!

Rendrakás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Rendrakás

Mert lehet, ami számodra kacat, az másnak kincs! Járd körbe a lakást nyitott szemmel!

Tényleg kell az a sok gép?

Az elmúlt években minden születésnapra, ünnepre valamilyen háztartási gépet kértél? Már biztos szép készlet halmozódott fel belőlük! És használod is mind? Szelektálj közöttük, és aminek már nem veszed hasznát, inkább adj túl rajta!

Irány a gardrób!

Nézd át a ruhatáradat, mert meglehet, egy kisebb vagyonnyi ruha lapul a szekrényedben. Válogasd át őket, és ami alkalmas még arra, hogy más is viselje, „árazd be” és hirdesd meg! Manapság már rengeteg lehetőséged van arra, hogy eladd a már megunt, nem viselt holmijaidat.

Lecserélnéd őket?

Kellene néhány új bútor? Nosza, csinálj nekik helyet! Gondold át, mi az, amire már nincs is szükséged, és szerezz be helyette egy újabbat/trendibbet/jobban kihasználhatót! A régieknek pedig keress új gazdát!

Mi legyen a csecsebecsékkel?

Az ember sokáig kincsként őriz apróságokat, még akkor is, ha már nem is emlékszik rá, kitől kapta, hol vette. Így vagy ezzel Te is? Nézz körbe a polcokon, és az apró porfogóknak inkább keress másik otthont!

Ötlet: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Drakula történetek. Valóság vagy fikció?

Drakula halott és élvezi, Az ismeretlen Drakula, Nosferatu: az éjszaka fantomja, Van Helsing, Renfield, The last voyage of Demeter… csak néhány alkotás a filmek tömkelegéből, melyeket az elmúlt években láthattak az érdeklődők Drakulával a középpontban különféle kategóriában és stílusban. Nem beszélve a regényekről – példaként Bram Stoker dark-fantasy műfajban készült Drakula-történetéről, vagy mondjuk Karen Essex A szerelmes Drakula szórakoztató regényéről. Megunhatatlan? Elgondolkodtató, esetleg elborzasztó? Mi az a belső mágnes, amely örökzölddé formáltan magához vonzza a Drakulát „boncolgató” történetek garmadáját?

A munkafüggő emberek gondolkodási folyamatait vizsgálták az ELTE kutatói

A munkafüggőség kognitív jellemzőit tárták fel az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Kara (PPK) kutatói úttörő vizsgálatukban. Eredményeik szerint a munkafüggők és a nem függők gondolkodásában és memóriájában több lényegi eltérés is megfigyelhető.

Ide ne! – 2+1 hely a testeden, ahova nem való a parfüm

Megtalálni a legjobb pontot a bőrödön, ahol a legjobban és a leghosszabb ideig illatozik a parfüm – hát, nem egy egyszerű feladat. Némi utánajárás és nem kevés kísérletezgetés után azonban sikerrel járhatunk, minden esélyünk meglesz az egész napos illatozásra. Ám vannak tiltólistás helyek a bőrünkön, ahova vétek parfümöt fújni.