2022.08.16. 11:55:00 6738 213

Csillagos top 3, avagy a zodiákus lejátszási lista 4/3
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A csillagok és az emberiség kapcsolata évezredekre nyúlik vissza, nem csoda tehát, hogy az emberek még mindig gyakran fordulnak útmutatásért a csillagokhoz. Az állatövi jegyek nem csupán személyiségünket, de zenei ízlésünket is befolyásolják.

Személyre szóló muzsika - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Személyre szóló muzsika

Habár hangulatunktól függően mindig változhat, hogy milyen zenét esne jól hallgatnunk, nagyjából mindenkinek megvan a maga kedvenc stílusa. Nem tudod, hogy te tényleg megtaláltad-e már? Csillagjegyed elárulja!

TOP 3 dal és előadó a Vízöntő jegyűek energiáihoz

A nem mindennapi élet utáni vágy és a függetlenség kifejezésére a csillagjegy képviselői hallgassanak elképesztő előadókat:
Alicia Keys, Shakira, Bob Marley

Az alternatív zene és a humanitárius eszmék összhangja pedig az alábbi dalokban ötvöződik leginkább:

Harry Styles – Cinema

Alicia Keys - Girl on Fire

The 1975 – The City

TOP 3 dal és előadó a Halak jegyűek energiáihoz

A Halak egy nagyon intuitív jegy; érzelmileg mélyebben kötődik a zenéhez. Kedvencei közé tartozik a klasszikus zene és értékeli a technikás zenészeket:
Rihanna, Johnny Cash, Corinne Bailey Rae

Dalok, amelyek menedéket nyújtanak a felkavaró valóság elől vagy nosztalgiával töltenek el:

Maroon 5 – She Will Be loved

Shawn Mendes – Where Were You In The Morning?

Justin Timberlake – Cry Me a River

TOP 3 dal és előadó a Kos jegyűek energiáihoz

A tüzes jegy optimista és energikus szellemiség, az ezeket leginkább kifejező előadók ők:
Celine Dion, Lil Nas X, Fergie

A legjobb fülbemászó popdalok, amik mindig feldobják a hangulatot:

The All-American Reject – Gives You Hell

Elton John – Rocket Man

Fergie feat. Will.i.am – Fergalicious

Forrás: www.theeverygirl.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Öregedni jó! – 3+1 ok, amiért ne keseregj, ha egyre több a gyertya a tortádon!

Az öregedés természetes folyamat, amely minden ember életében bekövetkezik, és bár sokan félnek tőle, valójában számos előnyt is tartogat. Az idő múlásával szerzett tapasztalatok és bölcsesség hozzájárulnak személyiségünk fejlődéséhez, miközben egészségünk megőrzése érdekében is egyre tudatosabbá válunk.

Romantikus könyvajánlók olvasós-lazulós hétvégékre

Az Időkép.hu előrejelzése szerint az elkövetkező napokban az eddig tapasztalt csúcshőmérsékletek feljebb kúsznak; ami miatt sokan arra érezhetnek késztetést, hogy árnyékos, hűvös helyre húzódva, a kezükben egy frissítő itallal és egy remek könyvvel töltsék a hétvégét. Amennyiben te is ezt tervezed, úgy akár az alábbi romantikus könyvajánlatok közül is kiválaszthatod a számodra szimpatikusnak tűnő olvasmányt.

Ez a hely nyerte el a világ leglátogatottabb városa címet

A WP Travel utazásszervező iroda nemrégiben listázta azokat a városokat, melyek fő úti célokként szerepelnek az rendszeresen utazók világfelfedező tervei között. Az eddigi meglátások szerint a pandémia alatt felforgatott nemzetközi turizmus idén nem csupán helyreállni látszik, hanem még két százalékkal meg is haladja a világjárvány előtti szintet. Ezúttal a turista mágnesként funkcionáló városok kerülnek érdeklődésünk fókuszába, ezen belül is a „leglátogatottabbként” elismert metropolisz.