2022.12.22. 12:15:00 6400 222

Cseréld le Kevint! Szívmelengető és vicces kikapcsolódás filmekkel
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Gyermekkorom régi vasárnapjai, amikor az egész családot egy kanapéra tudott szögezni egy-egy családi kalandfilm, sajnos már elmúltak. Ezek az alkalmak hosszú ideje a téli ünnepekre korlátozódnak, ezért ezt a közös élményt idén sem szándékozom kihagyni.

Filmezés karácsonykor - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Filmezés karácsonykor

Jó és izgalmas karácsonyi filmeket azonban nem lehet csak úgy leakasztani a szögről. A hagyományos értékeket kedvelő filmnézőknek is könyökükön jöhet ki a már-már hírhedté váló Reszkessetek, betörők! sorozat, annyira sokszor adják a különféle csatornák. De, ha nem Kevint, akkor kit nézzünk?

Pasiknak:

Másnap(os) karácsony - X-mas/The Night Before (2015)

Három kamaszfiú hagyománya volt, hogy minden évben összejöttek egy kis vidámság erejéig karácsonykor is, azonban idő közben felnőtt férfiakká váltak. A családalapítás kapujában rádöbbentek, hogy talán ez lesz az utolsó ilyen alkalmuk, ezért ezt nagyon zúzósra engedik.

Csajoknak:

Rossz anyák karácsonya - A Bad Moms Christmas (2017)

Dekoráció, ajándékok, sütés és főzés…. jujj, itt vannak még a gyerekek is! A túlhajszolt anyák hűek maradnak önmagukhoz és szembe mennek az elvárásokkal. Azonban a bulisra tervezett ünneplés veszélybe kerül, amikor felbukkannak az anyák anyukái!

Múlt karácsony - Last Christmas (2019)

Amikor elkezded nézni a filmet, a hősnő nem biztos, hogy szimpatikusnak tűnik. Nem érted a reakciói miértjét, de aztán a történet folyamán szépen birtokodba jutnak a szükséges információk ahhoz, hogy - még ha egyet nem is értesz a döntéseivel - megértsd a fiatal lányt. A George Michael zenéjére felépített romantikus film váratlan fejleménnyel zárul.

Gyerekek nélkül:

Hivatali karácsony - Office Christmas Party (2016)

Az év végi céges bulik tényleg elég veszélyesek, a kiégett beosztottak ugyanis könnyen a kelleténél lazábbra vagy kacérabbra veheti a figurát. Főleg akkor, amikor az üzletág jövője a tét, és az egyre vaduló bulizásra a reménybeli új befektető is meghívást kap.

Gyerekekkel:

Karácsonyi krónikák 1-2. - The Christmas Chronicles (2018, 2020)

Egy családapa tragikus elvesztése elszigeteli egymástól a családtagokat, akik még karácsony közeledtével sem enyhülnek meg. A két gyerek egy furcsa véletlennek köszönhetően azonban együtt indul a Mikulás felkutatására. Baj hátán baj történik, aminek a piros kabátos Mikulás is részese lesz. Vajon sikerül megmenteni a karácsonyt?
A második részben folytatódnak a kalandok, amikben már egy mostohatestvér is részt vesz. Ez alkalommal az Északi Sark és a Manók kerülnek veszélybe.

Télapuk - The Santa Clauses (2022)

Ebből a minisorozatból kiderül, hogy lehetséges-e, hogy a Télapó nyugdíjba menjen és a családja be tud-e illeszkedni az átlagos emberek közé a mindennapi életbe. Ez eddig rendben is van, de ki ölti fel helyette a mágikus kabátot? A kiválasztott vajon képes lesz maradéktalanul őrizni a karácsonyi varázslatot?

Forrás: www.port.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...