2021.12.13. 10:59:29 6953 248

„Csakazértis!” - 3+1 ok, amiért igenis érdemes szeretni a hétfőt!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha csak nem munkaszüneti nap, vagy éppen nem jól megérdemelt szabadságunkat töltjük, szegény hétfőt nem nagyon csípjük. Bizony, a hétvége utáni első nap általában nehezen indul, sokszor csak döcög egész nap. Mégis azt gondoljuk, vannak dolgok, amiért érdemes szeretni ezt a napot is.

Hétfő reggel - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hétfő reggel

Szerintünk a most következő okokért mindenképpen megérdemel a hétfő is egy kis szeretetet.

Éljen az újrakezdés!

A hétfő egy új hét kezdete. Ha úgy érzed, az elmúlt hetet nem éppen a legjobban zártad le, hétfőn egy új esélyt kapsz arra, hogy mindent újrakezdj, mindent kijavíts!

Elő a csinivel!

A hétvégi melegítő-póló-pulcsi szentháromságot felválthatja valami csinosabb öltözet. Ez azért elég motiváló hétindító, ugye?:-)

Végre találkozhattok!

Ha jóban vagy a kollégákkal, akkor azon szerencsések között vagy, akik nagyon is várják a hétfőt, hogy újra válthassanak pár szót, ebédszünetben pedig megbeszélhessék a hétvége történéseit a munkatársaikkal.

Újra felnőtt társaságban

Egy szülő imádja a gyerekeit, ehhez semmi kétség. Ám egy-egy esősebb, kinti programot igencsak nélkülöző hétvége után azért várja az ember, hogy egy kicsit újra felnőtt társaságban legyen.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...