2023.12.10. 12:30:07 6785 279

Csak a bio jöhet szóba? – 5+1 „klasszik” takarítószer házilag
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha folt kerül a ruhánkra, szőnyegre, ablakot kell pucolni, vagy éppen felmosni, máris valamilyen vegyszer után nyúlunk. Egyértelmű, hiszen ezek a legkönnyebben elérhető holmik. Csak leemeljük a boltok polcairól és mehet is a takarítás.

Bio tisztítószerek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Bio tisztítószerek

Viszont környezetünk szempontjából korántsem ez a legjobb választás, hiszen itt is, mint oly’ sok más esetben a legjobb a természetes megoldás! Mi most ehhez adnánk ötleteket.

Házi csodaszer

Amennyiben otthon a konyhában, vagy éppen a fürdőben linóleum díszeleg, úgy egy sovány tejes átmosás nagyon jót fog neki tenni!

Hadd csillogjon!

A régi termosz, váza újra régi fényében ragyoghat, ha egy éjszakára vizet hagysz benne, majd néhány szelet vagy kocka krumplit is szórsz a vízbe.

Mire jó a sós vaj?

Hogy megtudd, keverj össze vajat és sót, majd kend át vele a vörösréz edényeket. Alaposan dörgöld bele, majd hagyd hatni 5 percig, végül alaposan takarítsd le!

Ne cinkeld!

A cinkből, ónból készült tárgyakat egy (jó pofa) sörrel tudod csillogóvá varázsolni!

Érdekes keverék

Ha van otthon sötét színű fabútorod, olaj és vörösbor 1:1 arányú keveréke biztosan tökéletes ápolószer lesz neki.

A karcok is eltűnnek

A fapadlót kend át fekete teás felmosóvízzel, és nem csak ragyog, de a karcok is tovatűnnek!

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...