2018.01.12. 14:51:45 17650 334

Ciki vagy cuki? Ezek lesznek a legmenőbb frizurák 2018-ban!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az idén igazán el leszünk kényeztetve, hiszen a divatot diktálók igazán sokféle (rövid, félhosszú és hosszú) frizurát tartanak most trendinek. Ám, ha nem akarsz ódivatúnak tűnni, van néhány olyan frizura is, ami kerülendő: leáldozóban van ugyanis többek között a póthajak, az összevissza színű hajrétegek és a réteges hajvágás ideje!

Frizura ötlet - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Frizura ötlet

Rövid bob (pixie) és long bob

Hogy ezek már voltak? Ez igaz, de 2018-ban nem a fazon, hanem a vágási technika fog megújulni. Szárazon és éles vágásokkal, ritkítás nélkül alakítják ki a kissé szögletesebb fazonokat, amelyeket természetesnek ható szőkés és barnás színátmenetekkel lágyítanak. Praktikus, nőies és könnyed, amit szintén éles formára vágott, tele frufruval tovább bolondíthatsz.

Teljesen egyenes és totál göndör

A hosszú hajúak évek óta tartó kedvence a szögegyenes(re vasalt) haj akkor tud leginkább divatos lenni, ha középen választják el. Ha azonban természetes göndör vagy, bátran süllyeszd a fiókba hajvasalódat, ugyanis a legtrendibb frizura 2018-ban nem más, mint a göndör haj! A göndörség leginkább a maximum félhosszú hajú hölgyeken lesz kívánatos.

Természetes kontra vibráló színek

Ehhez nincs is igazán mit hozzáfűzni, sok-sok árnyalat nyerő lehet, akár a természet adta színskálán szerepel, akár a mesterfodrászok fantáziája szülte. Az alábbi színekre hívnánk fel leginkább a figyelmeteket: A természetesebbek körül hódít a nude és az arany ombre, az extravagánsakat a fehér “nagyihaj” és az élénk narancs képviseli, és újdonságnak számít a különleges csokis mályva.

Választék és copfok

Azoknak, akik sem a hajuk hosszán, sem a színén nem szeretnénk változtatni, azt tanácsolják, hogy csak dobják át az egyik oldalra a loboncukat. Ugyanis az oldalválasztéktól egyszerre lesz dögös és pajkos hatású a frizura. Ne maradj meg a hétköznapi copf, félcopf és fonás mezsgyéjén sem, egy-egy kósza tinccsel és némi rendhagyó csavarral tedd különlegessé a tarkón és fejbúbon kialakított lófarkakat is!

Forrás: bwnet.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...