2017.12.15. 10:37:56 9805 254

Caprice lovaglócsizma, az ideális téli viselet
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A Caprice márka már számtalan rajongót tudhat magáénak, hiszen olyan kényelmet biztosítanak lábbelijei a mindennapokban, melyre a legtöbben vágyunk. A világszinten is ismert márka kényelmes cipői között minden korosztály megtalálhatja a számára ideális fajtákat.

Lovaglócsizma - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Lovaglócsizma

A téli hónapokban kifejezetten sokan keresik a Caprice lovaglócsizma kínálatot, mely darabok most az ecipo.hu szerint is rendkívül divatosnak számítanak. Mindegy, hogy a fekete vagy a barna bőr változat mellett tennénk le a voksot, garantáltan időt álló minőséget kaphatunk a pénzünkért.

Légies könnyedség a Caprice segítségével

Ha a téli cipők és a csizmák világa kerül szóba, akkor sokan a nehezen viselhető, kényelmetlen, gyakran súlyos darabokra szoktunk asszociálni. Van abban valami, hogy a minőségi alapanyagnak és kialakításnak köszönhetően kaphatunk igazán stílusos és kényelmes lábbeliket. A területen a Caprice vezető pozíciót foglal el, hiszen rendkívül könnyed, bőr cipőket kaphatunk a márka választásával.

A hagyományos csizmákon túl a lovaglócsizmák is gyakran visszaköszönnek napjainkban a kifutókról, hiszen segítségükkel azonnal stílusossá varázsolhatjuk megjelenésünket.

Komfortos alapdarabok minden alkalomra

A Caprice kiemelt népszerűségét többek között annak is köszönheti, hogy alkalomtól függetlenül megfelelőek lehetnek lábbelijei. Legyen szó a munkahelyi megjelenésről, a városi rohangászásról, bevásárlásról, vagy akár szabadidős elfoglaltságainkról, a lovaglócsizmák minden helyzetben megállják helyüket. Egyetlen gardróbból sem hiányozhatnak a hideg és a nedvesség ellen is tökéletes védelmet biztosító darabok.

A mindennapokban gyakran egész nap viseljük a csizmákat, hiszen nincs lehetőség a legtöbb munkahelyen arra, hogy helyettük valami kényelmesebbet válasszunk. De nem is kell kompromisszumot kötni, hiszen a Caprice márka kifejezetten úgy alakítja lábbelijeit, hogy azok egész napos viselet során is rendkívül könnyed és kényelmes megoldást kínáljanak.

Kevesen tudják, hogy a megfelelő lábbelinek köszönhetően akár a sokunk által jól ismert hát-és derékfájdalmak is kiküszöbölhetőek. Ugyan a rendszeres testmozgás hiánya, a túlsúly és az ülő munkavégzés egyaránt befolyásolják ezeket a panaszokat, de a megfelelő sarokkialakítással bíró cipőkön is sok múlik. E tekintetben a Caprice lovaglócsizma kimagasló színvonallal áll a minőségi cipők szerelmeseinek rendelkezésére.

Trendkövetés klasszikus jegyekkel

A Caprice lábbelik követik az aktuális trendeket, mégis megmaradnak annál a fajta klasszikus eleganciánál, mely miatt bármely alkalomra ideálisak lehetnek a cipők. Felvehetjük a csizmákat harisnyával és szoknyával, de az egyrészes ruhák is rendkívül népszerűek manapság a nők körében.

A mostanság szintén divatos szűk szárral bíró farmerek és leggingsek is remek döntésnek bizonyulnak, de ez utóbbiak esetén mindig valamilyen feneket takaró felsőt, ruhát célszerű választani a testre simuló ruhadarab fölé. A Caprice lovaglócsizma a megfelelő ruhával és kiegészítőkkel alkalmi megjelenéshez is megállja a helyét.

Az online rendelés kényelmét kihasználva néhány kattintással beszerezhetjük a kiszemelt téli alapdarabot, melyet remekül kombinálhatunk, és viselésével biztosak lehetünk a mínuszok elleni védelemben. A felfázásos időszakban különösen fontos, hogy lábunk megfelelő hőmérsékletben legyen, s erről a bőr alapanyag, valamint a speciális kialakítás úgy gondoskodik, hogy közben a kényelemről sem kell lemondanunk.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...