2018.12.18. 17:58:28 8736 273

Bye, bye halogatás! Lásd másként a problémát!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Azt gondolom, hogy a halogatás önmagunk szabotálása. Bármi is az, amit csak tologatsz magad előtt, rajtad fog csattanni. Éppen ezért kapd össze magad, és csak csináld! Igazán remek érzés lesz végre túl lenni a „nemszeretem” feladatokon! Rengeteg időt pocsékolunk azzal, hogy a halogatni kívánt tevékenységek előtt sorozatosan más, kevésbé fontos dolgot teszünk inkább meg.

Halogatás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Halogatás

A krónikus halogatók bizonyára átrágták magukat számos, klasszikus és hagyományos halogatás elleni megoldási módszeren. Vannak, akiknek azonban nem segített, ha a nagy feladatot részekre bontják, és hidegen hagyja őket a jutalom és a határidő rémképe is.

Ugye hallottad már azt a vélekedést, miszerint az emberek nagy részének komoly gondot okoz a nem megfelelő kommunikáció? Vagy éppen a kommunikáció hiánya?

Te szoktál kommunikálni önmagaddal? Nem arra biztatlak, hogy csinálj magadból bolondot és fennhangon beszélgess saját magaddal! Itt most arra kell gondolni, hogy tisztában vagy-e a saját hajtóerőiddel és a félelmeiddel, be tudod-e határolni az érzéseidet?

Amikor észrevesszük magunkon, hogy valamit rendszeresen halogatunk, érdemes alaposan kielemeznünk a kapcsolatunkat és érzéseinket azzal a dologgal:

Félünk, hogy nem tudunk 100%-os munkát végezni vele? Utáljuk megcsinálni? A feladatok mennyisége vagy a határidő stresszel minket? Bármi is legyen az oka, a halogatás legjobb ellenszere, ha megértjük, hogy miért történik ez velünk. Változtatnunk kell a látásmódunkon – hangolódjunk rá, „melegítsünk be” rá, és csak kezdjük el csinálni, amit eddig toltunk magunk előtt.

Bárhogy és bárhol is látunk neki a feladatnak, a lényeg, hogy álljunk végre neki! :)

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...