2023.03.20. 17:49:35 8538 328

Bűvöld el a férjedet 5 mondattal!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nem csak a nők szeretik, ha egy férfi bókol nekik. Viszont inkább hajlamosak megfeledkezni arról, hogy dicsérjék a párjukat és kedveskedjenek neki. A szeretett nőtől hallott, megfelelő időben kimondott szép szavak felkelthetik a szenvedélyt, inspirálhatnak és megerősíthetik abban a férfit, hogy csodálatos párjuk és életük van.

Minden rendben (lesz)! - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Minden rendben (lesz)!

"Te nagyon különleges ember vagy"Egy férfit rendkívüli módon boldoggá tesz a tudat, hogy ő egyedi lehet a szeretett nő szemében. Minden ember egyedinek és különlegesnek tartja magát. Előfordulhatnak azonban olyan helyzetek, amikor elbizonytalanodik, nem hisz magában, az erejében és ha ebben az esetben a párjától egy ilyen megerősítést kap az átlendítheti a nehézségen. Azzal, ha elismerjük az egyediségét, teljes mértékben le tudunk venni egy férfit a lábáról.

"Érdekel minden, amit mondasz" Nincs annál kiábrándítóbb érzés, mint amikor lelkesen mesélsz valamiről a kedvesednek, és ezzel szemben unott, érdektelen pillantással fogadja a mondanivalódat. Az értő figyelemnél talán nincs is fontosabb egy ember számára. Gondoljunk csak bele, ha a férfi nem figyel ránk, mi nők is mennyire zokon tudjuk ezt venni. Hasonlóan rosszul élik meg ezt ők is. Ha ezt figyelembe vesszük máris megérthetjük, hogy milyen jól fog esni neki, ha nem csak úgy teszünk, mintha érdekelne amit mond, hanem valóban odafigyelünk minden szavára és ebben meg is erősítjük őt. Díjazni fogja.

"Nagyon jól érzem magamat veled" Bármilyen hihetetlen, egy férfi számára nagyon fontos ez a szóbeli megerősítés. A kapcsolat elején ez még teljesen természetes mindkét fél számára, és lássuk be, ebben gyakrabban is erősítjük meg egymást, mert fontosnak tartjuk, hogy a másik ezt érezze, hogy ne veszítsük őt el. Azonban ahogy telik az idő erről egyre kevesebbszer mondjuk ki. A férfiak nagyon praktikus gondolkodásúak, és nem mindig érzékelik azt, ha mi nők valóban jól érezzük magunkat.

"Tudom, hogy te képes vagy rá"Bármennyire is ezt gondoljuk a párunkról, ő bizony nem mindig érzi ezt. Hinned kell benne. Akkor is hinned kell benne, amikor ő nem hisz és csalódott, és fel akarja adni. Ha nem mondjuk ezeket a bíztató szavakat neki, azt érezheti, mintha elvesztett volna. Úgy érzi nincs rá szüksége a szeretett nőnek és nem érzi a saját erejét, elbizonytalanodik. Fontos számára a megerősítés, hogy egy helyzettel képes megbirkózni. Ez segít neki szembenézni bármilyen nehézséggel.

"Boldog vagyok melletted" A férfi, akárhogy is nézzük, nem gondolatolvasó. Ráadásul kissé esetlenül is mozog az érzelmek világában, így bármennyire is szeretnéd, ő nem mindig tudja, érzi, hogy valóban boldoggá képes tenni téged. Szüksége van a te visszajelzésedre ebben is. Nem képes kitalálni mit érzel, mi tetszik neked és mi nem. Éppen ezért sokkal egyszerűbb lesz a te dolgod is, ha nyíltan beszélsz az érzéseidről, amiket az ő viselkedése vált ki belőled. A boldogság, bármilyen hihetetlen, az apróságokban rejlik. Ha elkészíti a reggeli kávédat, kedveskedik, virágot hoz, vagy éppen csak megölel vacsora készítése közben, nyugodtan súgd a fülébe. Biztos lehetsz, hogy ettől teljesen el fog olvadni.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...