2016.03.15. 16:30:18 6380 249

Budapesten dübörög a SPArty – imádják a magyar fürdőbulikat!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A Business Insider, a világ egyik legmeghatározóbb üzleti magazinja megosztott egy videót a budapesti Széchenyi és Lukács fürdőről, ahol szinte minden héten van egy éjszakai fürdőzéssel egybekötött parti, amiket stílusosan SPArty-nak neveznek.

Sparty | Fotó: businessinsider.com via vimeo - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Sparty | Fotó: businessinsider.com via vimeo

A partisorozatot népszerűsítő videót már több millióan nézték meg a Facebookon, és hiszitek vagy sem, ma már a főváros egyik legcsalogatóbb programjává nőtte ki magát az éjszakai fürdőzés. Igazából ezen cseppet sem csodálkozunk, hiszen nem mindennapi élmény lehet bulizni az ódon falak között, a simogató termálvíz, a látványos lézershowk, és a bikinis lányok között, fűszerezve az igényes, elektronikus zenével.

Forrás: businessinsider.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...