2019.08.26. 12:57:26 8379 276

Bryan Adams szeptemberben a Hősök terén lép fel
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Immár hatodik alkalommal ad koncertet Bryan Adams Magyarországon. A világhírű kanadai rocksztár szeptember 28-án a Hősök terén lép fel.

Koncert - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Koncert

Bryan Adamsszel ünnepli huszadik születésnapját a Skandináv lottó. Az ingyenes koncerten a kanadai előadó kifejezetten erre az estére készített kétórás exkluzív showval lép fel. Az előzenekar a Wellhello lesz - közölte a Szerencsejáték Zrt. hétfőn az MTI-vel.

A társaság immár másodszor szervez nagyszabású koncertet a Hősök terére: tavaly Sting és Shaggy lépett fel a Hatoslottó harmincadik születésnapja apropóján.

Az 59 éves énekes, gitáros, dalszerző Shine A Light című koncertkörútja májusban indult Amerikában és két hét múlva ott is folytatódik. A turné októberben Dél-Amerikába ér, majd novembertől európai állomások következnek. A közlemény szerint a kanadai énekes-zeneszerző amerikai turnéját megszakítva ad kétórás koncertet szeptember 28-án Budapesten. Mint írták, az egyedi elemeket tartalmazó színpadkép és technika mellett kifejezetten erre az estére exkluzív látványt terveznek.

Bryan Adams legutóbb három éve járt Magyarországon, akkor a Papp László Budapest Sportarénában lépett fel, akárcsak 2003-ban, 2006-ban és 2012-ben. 2006-ban Debrecenben is fellépet, egy évre rá a fővárosi Kapcsolat-koncert sztárjaként 200 ezer ember előtt játszott a magyar közönség előtt az 56-osok terén.

Kanada egyik legismertebb zenésze három és fél évtizedes karrierje során több mint százmillió lemezt adott el, turnézott mind a hat kontinensen (első nyugati zenészként lépett fel például Pakisztánban vagy Vietnsmban), negyven országban vezette a slágerlistákat. Megkapta a legmagasabb kanadai állami kitüntetést, beiktatták a Zenei Hírességek Csarnokába, csillaga van a hollywoodi Hírességek Sétányán.

Dalait olyan neves művészek adták elő, mint Joe Cocker, Bonnie Tyler, a Kiss vagy Tina Turner, akivel még duettet is énekelt. Dolgozott együtt Barbra Streisanddal, Celine Dionnal, Stinggel és Rod Stewarttal is.

Filmzenéiért Oscarra és Golden Globe-ra is jelölték, Grammy-díjat egyszer, 1992-ben kapott az (Everything I Do) I Do It For You című dalért, bár tizenötször is jelölték a Grammyre.

Bryan Adams 14. stúdióalbuma, a Shine A Light idén márciusban jelent meg. Négy évtizede tartó pályafutása legnagyobb slágerei közé tartozik a Summer of '69, a Heaven, a Straight from the Heart, a Please Forgive Me vagy a legfrissebb, az Ed Sheerannel közös Shine A Light.

A kanadai sztár fotósként is ismert, fényképalbuma Exposed címmel 2012-ben jelent meg. Készített képeket az angol királyi családról, jó kapcsolatban volt a néhai Lady Dianával, és fotózta a tragikus sorsú Amy Winehouse-t is.

A szeptember 28-i koncert a Hősök terén 18 órakor a Wellhello koncertjével kezdődik, Bryan Adams 20 órakor lép színpadra. A Szerencsejáték Zrt. a közleményben kiemelte: a társaság, összhangban társadalmi felelősségvállalási programjaival ezen az eseményen is kiemelt figyelmet fordít a fogyatékossággal élő személyekre. Ennek jegyében kibővített mobillelátó várja az érdeklődőket.

Az idei szuperkoncert a tavalyi eseménnyel megegyező költségvetéssel valósul meg, további információk a www.szerencsejatek.hu weboldalon, valamint a nemzeti lottótársaság közösségi oldalain olvashatóak.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...