2018.09.29. 16:46:27 9322 243

Bradly Cooper nemcsak gitározni tud, hanem nagyszerűen énekel is!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Csillag születik címmel hamarosan a hazai mozik is játszani fogják Bradly Cooper és Lady Gaga új filmjét. A filmzene zseniálisra sikerült, és nem számítunk kevesebbre a moziban sem!

Filmzene - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Filmzene

A drámai alkotásban az alkoholista, öregedő zenész - Bradly Cooper - segít elindítani a pályáját egy fiatal tehetségnek - Lady Gaga. A film premier előtti vetítései alapján már most 8,9 pontosra ítélik a produkciót például az imdb-n. A Napos oldal óta tudjuk, hogy Bradly Coopertől nem állnak távol a drámai alakítások sem, Lady Gaga pedig annak ellenére, hogy énekesként indította a pályafutását egészen biztos, hogy színészként is remekel, úgyhogy ezt a filmet csak ajánlani tudjuk.

A zene sem a habkönnyű pop kategória, de mélyre hatol, nekünk nagyon tetszik, és Coopernek remekül áll a gitár, a hangja pedig iszonyat jól cseng Lady Gagáéval együtt (és természetesen külön-külön is):

A magyar filmelőzetes:

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...