2020.02.22. 17:37:02 8655 308

Bor és tejszín! Hogy jön ez össze?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha bor, akkor így télen a forralt változat, míg nyáron egy finom fröccs. Ha pedig tej, vagy tejszín, akkor a hideg évszakban egy forró kakaó, míg a tikkasztó hőségben egy hideg shake. És ha ötvöznénk a kettőt? Hallottál már boros shake-ről? Nem? Akkor most figyelj!

Boros shake - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Boros shake

Nem kell ahhoz nagy koktéIszakértőnek lenni, hogy tudjuk, vannak bor- és tejszínalapú koktélok. Hogy mi történik, ha ötvözzük a kettőt? Mondjuk, születik belőle egy fincsi shake!

Nem is rázva, de nem is keverve!

Hogy elkészíthesd ezt a finom italt, szerezd be a következő hozzávalókat:

  • 1 csomag vaníliafagyi

  • tejszínhab

  • 2 dl vörösbor

  • koktélcseresznye

Egy mixer segítségével keverd össze a fagyit és a bort, amíg krémes elegyet nem kapsz. Ezt töltsd poharakba, majd dekoráld tejszínhabbal és a cseresznyével! Egészségedre!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...