2020.02.22. 17:37:02 9713 311

Bor és tejszín! Hogy jön ez össze?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha bor, akkor így télen a forralt változat, míg nyáron egy finom fröccs. Ha pedig tej, vagy tejszín, akkor a hideg évszakban egy forró kakaó, míg a tikkasztó hőségben egy hideg shake. És ha ötvöznénk a kettőt? Hallottál már boros shake-ről? Nem? Akkor most figyelj!

Boros shake - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Boros shake

Nem kell ahhoz nagy koktéIszakértőnek lenni, hogy tudjuk, vannak bor- és tejszínalapú koktélok. Hogy mi történik, ha ötvözzük a kettőt? Mondjuk, születik belőle egy fincsi shake!

Nem is rázva, de nem is keverve!

Hogy elkészíthesd ezt a finom italt, szerezd be a következő hozzávalókat:

  • 1 csomag vaníliafagyi

  • tejszínhab

  • 2 dl vörösbor

  • koktélcseresznye

Egy mixer segítségével keverd össze a fagyit és a bort, amíg krémes elegyet nem kapsz. Ezt töltsd poharakba, majd dekoráld tejszínhabbal és a cseresznyével! Egészségedre!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Gyors kényelmi desszert, amit a gyerekek is imádni fognak: Rizspuding kétféleképpen

Minden embernek van legalább egy olyan étel, ami a legjobban hiányzik neki a gyermekkorából, de csak az édesanyja tudja ugyanúgy elkészíteni. Csak nosztalgiával lehet visszaemlékezni azokra a különleges ételekre és desszertekre, amelyek korábban nem csupán a hasunkat, de a szívünket is felmelegítették.

Villámgyors gyümölcsös sütik

Nyaralás közben, főleg a nagy kánikulában az ember nem szívesen tölti az időt a konyhában, ha nem feltétlenül muszáj. Otthon főzőcskézünk, de ezt a folyamatot minél gyorsabban és hatékonyabban szeretnénk letudni. Azonban azt is figyelembe kell vennünk, hogy amellett, hogy gyorsak vagyunk érdemes hatékonyan is gondolkodni. Lehetőleg kis energiabefektetéssel nagyobb mennyiségű falatoznivalót készítsünk, ami laktató és nem is romlik a fejünkre azonnal, ha nem tesszük hidegre. Ilyenkor jöhet megoldásként szóba a gyorsan elkészíthető gyümölcsös süti. Praktikus, ízletes és bármikor fogyasztható, ha a család megéhezik. Nézzük milyen recepteket próbálhatunk ki.

Nem bírsz leállni a befőzéssel? – Készíts hagymalekvárt!

A nyár vitathatatlanul a lekvárok, befőttek, savanyúságok, vagyis az ízek télire történő elmentésének időszaka. Már nálad is sorban állnak a kamrapolcon házi készítésű finomságok, de úgy érzed, még hiányzik valami, a lenti recepttel bővítheted a repertoárt. Készíts hagymalekvárt!