2015.06.28. 13:11:31 10073 235

Bikini-bibi – 5 + 1 probléma, amivel már Te is találkoztál
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ez az! Igen! Megvan! Több hetes, ne adj’ Isten, hónapos keresgélés, jó néhány keserves „Soha többé nem eszek!”, illetve lelkes „Holnaptól diéta!” felkiáltás, izzasztó edzés után megvan Ő, a bikinik bikinije! Tökéletesen áll rajtunk… a próbafülkében! De aztán irány a part!

Bikini - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Bikini

Persze, a helyzet nem olyan tragikus, de az Igazi megtalálásának eufórikus öröme közben van néhány apróság, amivel nem számolunk. Ha még bikini vásárlás előtt vagy, mindenképp olvass tovább! Ha pedig után… akkor is!:-)

1. Hiába: a víz az úr!

Annyira jó, hogy a pánt nélküli bikinidben gyönyörűen barnul a vállad! Kevésbé kellemes, amikor a hűs habokban sétálva „lecsap” rád egy óriási (vagy egy kicsit kisebb) hullám. A bikinid felső része ilyenkor villámgyorsan a bikinid alsó része lesz… Jön a lecsúszott felső pánikszerű visszacibálása a helyére és irány vissza törölközőnk védő „szárnyai” alá.

2. Még mindig a víz az úr!

Az igaz, hogy a próbafülkében tökéletesen állt rajtunk a kiválasztott kétrészes, de előbb vagy utóbb vizes lesz (lásd például 1. pont), és bizony ilyenkor egy picit deformálódik. Lehet, hogy annyira már nem lesz szuper... de hamar megszárad!:-)

3. Még egy kicsit a vásárlásról

A felső tökéletes, az alsó rész lóg/túl szűk, vagy fordítva. A nők többsége nem rendelkezik a bikinimodellek 90-60-90-es varázsméretével. Vannak, akik csípőben, míg mások mellben erősebbek. És persze a legtöbb helyen nem vehető meg külön-külön a felső, illetve az alsó rész. Akkor hogyan tovább? Hát, kitartás! A türelem és a hosszas keresgélés idővel bikinit terem.

4. A kevesebb néha tényleg több

Egy kis fodor, masni, gyöngyöcske feldobhat egy bikinit. De kedvedet szegheti ezen extrák okozta foltok, nyomok , melyek bőrödet díszítik egy egész napos napfürdőzés után.

5. Az a fránya homok

A homokos vízpartnál „nyáribb” nincs is széles e Világon. De a part homokjának tetemes részét a bikinialsódban hazavinni…? Na, az elég kellemetlen! Pedig a fürdőruha szövetei közt szívesen megbújnak az apró homokszemek, ami az otthoni alapos tisztítás után sem lesz már soha a régi. Világos színű szettnél pedig még súlyosabb lehet a probléma.

+ 1 Csíkok a bőrön

Ha a tavalyi bikinid például pánt nélküli, próbálj meg törekedni arra, hogy hasonló stílusú, szabású modellt válassz a későbbiekben is. Pánt nélküli felső után felvenni egy „nyakbakötős” bikinit - nem a legjobb választás. Ha nem szeretnél emitt-amott fehér csíkokkal találkozni, inkább hanyagold ezt a lehetőséget!

Összeállította: ssz

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...