2017.07.01. 10:48:10 14784 364

Bevásárlótáska? Erre is jó lehet!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A bevásárlótáskával csak az a gond, hogy amikor kell, akkor nincs, amikor meg nem kell, akkor meg biztosan van körülöttünk 1000 db, ami természetesen útban van. És amikor nem kell, és csak úszunk a bevásárlótáskákban, akkor jönnek jól ezek a mentőötletek.

Műanyag szatyor - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Műanyag szatyor

Nálunk rendszeresen kifolynak a bevásárlószatyrok a szekrényből, és persze, össze-vissza vannak pakolva, gyűrve. Nagyon ritkán, ha éppen rászánom magam, ugyan rendbe rakom őket, szépen rendszerezve kerülnek régi-új helyükre, és meg is fogadom, hogy ezentúl ezt a rendet tartom is. Aztán persze röpke 1 hét, vagy még annyi se, és máris teljes káosz uralkodik a „bugyrok” között. Pedig ez lehetne másként is…

1 szatyor, több funkció

Mert egy szatyor (vagy sok szatyor) nem csak akkor jön jó, ha nagybevásárlást tartunk, hanem…

... ha kifogyott a szemeteszsák

Vagy ha úgy gondolod, ezentúl spórolsz egy kicsit, és nem is veszel szemeteszsákot, hiszen a kisebb vagy akár nagyobb méretű szatyrok is tökéletesen ellátják ezt a funkciót! Válogasd kis a kissé már kopott, elhasznált, de még nem kidobandó szatyrokat, és tedd őket a kukába szemeteszsák helyett. Persze, azért arra ügyelj, hogy ne legyen lyukas a „kukabélés”, nehogy kifolyjon az abba szánt háztartási hulladék! De nem csak otthoni szemetesbe való zsákként, hanem útközben is használhatod ezeket a felesleges szatyrokat! Például ha buszon, vonaton, autóban nincs lehetőséged megállni és kidobni valamilyen szemetet, egy régi szatyor jó szolgálatot tehet ilyenkor is!

... ha nincs miben tárolnod

A kisebb vagy nagyobb méretű papírtáskák remek tárolók lehetnek az íróasztalodon, fürdőszobádban, konyhádban. Mehet bele az arctisztításhoz használható vattapamacs, vagy fültisztító pálcika, az irodában a gépkapocs, vagy az egyéb apróságok. De tárolhatsz benne ruhaszárító csipeszeket is.

... ha kifogytál az ajándéktáskákból

Az ajándék már megvan, viszont a csomagolásról már megint elfeledkeztél? Ugyan, biztos van elfekvőben valahol egy ajándéktasak! Valahol biztos, csak perpillanat nem nálad! Ilyenkor egy papírtáska jó szolgálatot tehet! Csak díszítsd ki, filccel, festékkel, vagy amivel szeretnéd, a lényeg, hogy minél színesebb és egyedibb legyen! Így, hogy ilyen egyedi csomagolásban adod az ajándékodat, talán még szívhez szólóbb lesz! Elő a kreativitással és pingálj!:-)

Forrás: haushaltstipps.net

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...