2023.02.17. 14:23:41 7075 283

Beszélnünk kell róla! - A "nagydolog" és ami mögötte van!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Vannak dolgok, amikről nem beszélünk. Mert kellemetlen, ciki és így tovább. Ilyen az a hely, ahová a király is gyalog jár. És ilyenek az ehhez köthető kis-, de főleg nagydolgok. Természetesen nem a „dolgok” napi rendszerességgel történő kibeszélésére gondoltunk.:-) De az ezzel kapcsolatos problémák is erősen tabusítva vannak.

Nagydolog:) - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nagydolog:)

Míg a legintimebb pillanatainkat, titkainkat megosztjuk a közösségi oldalakon, ám ez a téma valamiért még a párunk előtt is kerülendő számunkra. Mondjuk ki, hogy mérföldkőnek számít egy kapcsolatban, ha a felek mernek akkor megszabadulni a méreganyagoktól, ha a másikkal éppen egy lakásban tartózkodnak.:-) Ez kinek hosszabb, kinek rövidebb folyamat, de általában a kapcsolat elején mindenkinek ciki.

Pedig – ahogy sok minden mással összefüggően is – jó lenne a székeléssel kapcsolatos szégyenérzetet is legyőzni és ha kell, beszélni róla. Mondjuk, ezekről is:

Már ilyen is van!

Korábban azt gondoltam, a toalett magassága olyan amilyen, nincs jelentősége. De nagyon is van! Mert van az a magasság, van az a póz, amiben – hogy úgy mondjam – könnyebb a nyomás. A székelés folyamatát könnyítheti meg egy speciálisan erre a célra kialakított wc-sámli, ami olyan magasságba emeli a lábat, ami a legoptimálisabb a kakilás folyamatához.

Nagyon nem mindegy a „külső”

A széklet állagából, kinézetéből, de akár a szagából is sok mindenre következtethetünk egészségünket illetően. Ha előbb nem is, kezdő szülőént erre az ember mindenképpen rádöbben, hiszen egy kisbaba esetén a pelenkában landoló végtermék valóban kisebb térkép lehet a gyerkőc éppen aktuális állapotához. Ha csak abból indulunk ki, hogy betegség esetén az orvos első kérdése a babával kapcsolatban az, hogy volt-e széklete? Úgyhogy érdemes figyelni, nem csak a gyerek produktumát, hanem a sajátunkat is, pláne, ha éppen valamilyen problémát is érzékelünk magunkon.

Amennyire nem beszélünk róla, …

… annyira szeretjük hallgatni, olvasni a székeléssel kapcsolatos humoros történelmi „eseményeket”. Mert nincs is annál viccesebb és/vagy érdekesebb, mint megtudni egy-egy sztorit, érdekes történetet a régmúltból, ismert történelmi személyekről.

Az a bizonyos új szint:-)

Habár brit tudósok még nem bizonyítják, sokan tapasztalatból tudjuk, ha egy párkapcsolatból kikerül a „kaka-tabu”, onnantól fogva sokkal boldogabb, felszabadultabb tud lenni a kapcsolat is. A férfiaknak sokkal könnyebben megy a „tabudöntögetés”, ám a nőknél ez kicsit nehezebb dió.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...