2023.06.06. 17:15:00 9880 316

Best of 1.: A kedvenc nyári ételeitek receptjei egy helyen
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Magamról tudom, hogy az elmentett receptek döntő részét talán sohasem fogom elkészíteni. Egyszerűen olyan sok finom étel kerül megalkotásra, hogy nem is lehet győzni az újdonságok kipróbálását. Nem is lehet minden jó ötletet a fejünkben tartani, éppen ezért szeretem időnként megnézni, miket gyűjtöttem össze. Gyere, tarts velem!

Nyári ételek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nyári ételek

Van néhány olyan jelző, amelyik igazi kulcsszóként működik, ha nyárias receptek kerülnek szóba. Ilyen szó például a könnyű, a gyors és a sütés nélküli. Ki szeretne a meleg sütő vagy tűzhely mellett állni ilyenkor? Irány a grill, és a frissítő italok!

Nyári receptválogatás korábbi kedvencekből

- Gyors nyári ételek csak magunknak:

A nyári melegben nem is igazán kívánjuk azokat az ételeket, amelyektől még jobban kimelegedhetünk. az extra kalóriákat pedig szívesebben tartalékoljuk a fagylaltevésre, nem igaz? Itt egy recept arra az esetre, ha magaddal kell vinned az ebédet, és egy másik gyors és egészséges alternatíva, ha tartalmasabb étekre vágysz.

- Receptek gyümölcsökből:

Nem telhet el nyár lédús gyümölcsökből készült ételek nélkül! Az ínyencek építsenek sárgadinnyére vagy nektarinra, míg a hagyományosabb ízeket kedvelők választhatják a dinnyét.

- Klasszikusok új köntösben:

Ha nyár, akkor hideg levesek…, ha nyár, akkor lecsó…, ha nyár, akkor tervezett grillezés és váratlan vendéglátás! Ez utóbbihoz a köretekről se feledkezz meg!
Ha pedig a medence partján lazulnál, mint a csajos amerikai filmekben, készíts vagány burgereket!

- Tészták nyári kiadásban:

A [tésztákat](https://proaktivdirekt.com/magazin/cikk//hash/41bd3c4dfeb586500f4eb09e393 2f401) kicsit átgondolva, laktató, de a gyomrunkat nem túlságosan megterhelő módon is elkészíthetjük.
A citromfagyi fini, de kicsit uncsi. Vidd bele a fanyar ízt a főételbe, és főzd bele a tésztára kerülő szószba!

- Mais, mais!

Kukoricázzunk! A dinnye mellett talán a másik leginkább várt alapanyag. Ne csak főzd a csövet, leves szintén készülhet belőle. Valamint kreatívkodhatunk patiszonból, és cukkiniból is.

- Válogatások:

Az ötletek csőstül jönnek! Itt találod azt a csoportot, amit nyári estékre ajánlunk, itt pedig azokat, amelyeket apartmanban is elkészíthetsz a nyaralás alatt. A végére pedig nem is maradhat más, mint egy takarékos recept.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Szépítsd a kerted, töltsd fel a lelked

A kert és a kertészkedés fizikai és mentális egészségre gyakorolt számos pozitív hatásáról már többször értesülhettünk. Van azonban a kertekben valami misztikus szépség, valami őserő, amelynek mi magunk is alkotóivá, formálóivá válhatunk. Hihetetlen élmény gyönyörködni a munkánk szó szerinti és átvitt értelmű gyümölcsében és pompájában, elégedetten és elérzékenyülten mustrálni a kertünkbe varázsolt parányi paradicsomi hely folyamatosan megújuló szépségét.

Megéri-e beépíteni a tetőteret?

Egy korszerű elvárásoknak minden szempontból megfelelő, komfortos padlástér kialakítása sokak számára kívánatos megoldásnak bizonyul. A kialakítás igényét illetően több cél lehet a mozgatórugó. Ugyanakkor az akadályozó tényezőkkel is szembe kell nézni, optimális esetben még a szakemberrel való szerződéskötést megelőző szakaszokban, hogy ne érjenek kellemetlen meglepetések.

Mutatjuk, mely országokba költözik a legtöbb magyar ember

Az egyik legnépszerűbb globális adatplatform, a Statista kimutatásai szerint az elmúlt évben a külföldre költözés főbb motivációi a jobb munkahely találása, a partner országában való új élet kezdése, valamint a továbbtanulási célok voltak. Mindezek mellett ugyanakkor kulcsszerepet játszott a célországtól remélt jobb életminőség, a személyes kihívások és komfortzóna feszegetések, a kaland- és felfedezésvágy. Sokakat pedig a klasszikus tiszta lappal kezdés vágya terelt egy idegen országba, emellett akadtak olyanok is, akik a nyugdíjas éveiket kívánták egy régen kiszemelt helyen tölteni. De vajon milyen szándékok állnak a magyar emberek külföldre költözésének hátterében?