2022.11.26. 11:06:07 6622 258

Befestetnéd? Ne tedd! – Ezért szeresd az ősz tincseid!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ki ne emlékezne az első ősz hajszálak okozta sokkra? A szerencsésebbek csak viszonylag későn, már bőven a felnőtt kor idején találkoznak vele. A kevésbé „mákosak” viszont nagyon is korán, már egész fiatalon meglepődhetnek ősz hajszálaik láttán.

Ősz haj - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ősz haj

Szerencse, vagy sem, manapság egyre elfogadottabb az ősz hajkorona. Színésznők, egykori modellek vállalják fel a természet és az idő adta hajszínt, ami nagyon is dicséretes dolog. Ám ha Te még mindig nem barátkoztál meg az új hajszíneddel, íme, 3 nagyon is nyomós ér, amiért érdemes!

  • Szeretnél spórolni? Azzal, ha nem fested a hajad és hagyod, hogy az természetes színében és fényében tündököljön, időt és pénzt spórolsz. Hiszen nem költesz hajfestékre, akár házilag, akár szakembernél festetsz. Sőt, nem kell órákat üldögélned a fodrásznál sem, kivárva a festék hatóidejét.

  • Inkább legyen ápolt és ősz, mint „színes” és fénytelen! A hajfesték erősen roncsolja a hajszálaidat, pláne, ha nincs időd még külön foglalkozni a festett haj kezelésével. Sokkal szebb az ősz, de ápolt haj, mint a festett, ám töredezett, igénybe vett sörény.

  • Úgy jó az élet, ha rendben zajlik! A hajunk őszülése egy teljesen természetes, normális folyamat. Ha csak nem betegség, vagy egyéb probléma okozta tincseid természetes színváltását, örülj, hiszen ez azt jelenti, hogy a testedben minden teljesen normálisan zajlik.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...