2017.04.15. 14:27:47 10745 283

Bársonyos és szexi térdek! – Készítsd fel térdeid a szoknyaszezonra!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Télen a farmerba, nadrágba bújtattuk őket, és nem különösebben fordítottunk időt az ápolásukra. Sokunk pedig nem is igen elégedett vele, mert túl nagy, túl csontos, túl zsíros, túl puha és így tovább. Pedig a szoknyákkal együtt hamarosan előbukkannak a téli álmot alvó térdeink is, úgyhogy ideje felkészíteni őket a szezonra!

Miniszoknya - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Miniszoknya

Ugyan a méretén, formáján sokat változtatni nem tudunk, a térd télen kiszáradt, durvább bőrét könnyen felfrissítheted a következő tippek segítségével!

Elő a radírral!

Arcunkat rendszeresen radírozzuk, hogy eltávolítsuk az elhalt hámsejteket. Néha testünket is felfrissítjük, de térdünk mintha ilyenkor is kimaradna a jóból! Radírozzuk rendszeresen, hogy frissítsük itt is a bőrt, megakadályozzuk a kiszáradást! Vásárolhatjuk is a bőrradírt, de készíthetünk is otthon némi cukor, citrom és olívaolaj segítségével. Míg a cukor eltűnteti az elhalt hámsejteket, a citrom „tisztítja” a bőrt, az olívaolaj gondoskodik róla, hogy a kiszáradt bőr megfelelő ápolást kapjon. Masszírozd bőrödbe ezt a finom házi kencét, majd gyengéden távolítasd el! Hetente egyszer hajtsd végre ezt a műveletet!

Egy kis tus!

Tusolásnál tápanyagokban gazdag tusfürdőt, esetleg fürdőolajat használj a térd különösen száraz bőrére!

Krémes kényeztetés

A térdedre mindenképpen zsírosabb, vastagabb, tápanyagokban gazdag krém kerüljön! Minden este kend be őket is, hogy nyugodtabban várhasd a szoknyaszezont!

Nyári szín, szolárium nélkül

Ha önbarnítók, krémek segítségével szeretnél elérni egy kis barnaságot, ügyelj, amikor a térdeidet kened! A térdek redőiben előszeretettel ragad meg a krém, így itt a bőr sötétebb lesz, mint a test többi részén. Igyekezz itt is szépen eldolgozni a kenceficét!

Egy kis fitnesz!

Ha mégis formálni szeretnéd a térdeidet, végezz kitöréseket! Esetleg pattanj kerékpárra és tekerj egyet a környéken!

Forrás: brigitte.de

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...