2024.06.23. 17:40:14 6836 203

Baba a láthatáron! – 4+1 film a boldog babavárásról
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az első várandósságom egyik legmeghatározóbb mondata az akkor 82 éves nagymamámtól érkezett: „Életed legszebb időszaka lesz!” Ő már csak tudhatta, hiszen 4 gyermeket nevelt fel, köztük az anyukámat. És amúgy teljesen igaza volt, mert 8 év után is melegség önti el a szívemet, ha arra a 9 hónapra gondolok.

Baba Fotó:123rf.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Baba Fotó:123rf.hu

Ennél hálásabb téma nem igen létezik egy filmrendező számára sem, pláne, ha a babavárás időszaka valóban csak a nyugodt várakozásról, felkészülésről szól. Ha éppen aktuális Nálad, vagy a környezetedben, esetleg szeretnél kicsit nosztalgiázni arról, milyen is volt a várandósságod, az alábbi néhány filmalkotás a segítségedre lesz ebben.

Az a bizonyos 9 hónap

Felkoppintva

Nicsak, ki beszél!

Áldatlan állapotban

Segítség, apa lettem!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...