2018.06.09. 11:02:23 12362 336

Azok a fránya kis vérszívók! – Természetes módszerek szúnyogcsípésre
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A nyár, a meleg egyik, vagy talán az egyetlen kellemetlen hozadéka az a rengeteg szúnyog, amikkel nap mint nap, vagyis inkább éjszakáról éjszakára meg kell küzdenünk. Tehetünk is ellene, hogy még csak a közelünkbe se jöjjenek ezek az apróságok. Ám van, hogy megtörténik a baj…

Szúnyogcsípés a nyakon - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szúnyogcsípés a nyakon

Hiába a védekezés, a szúnyogok nem kímélték és kímélik napcsókolta bőrünket, és bizony emitt-amott néhány csípéssel lettünk gazdagabbak. Ha optimista módon („Engem úgysem bírnak a szúnyogok!”) be sem ruháztunk olyan szerre, ami a szúnyogcsípés esetén jól jönne, hasznosak lehetnek a következő tanácsok, melyek különböző házi szerek segítségével enyhítenék a csípés okozta kellemetlenségeket.

Nem csak a körözöttbe!

Azt tudtad, hogy a csípésre tett túró enyhíti a fájdalmat, mérsékli a gyulladást? Készíts borogatást a csípésre ebből a hozzávalóból!

Segíthet a meleg is!

Egy kiskanalat márts meleg vízbe, és ha az evőeszköz átmelegedett, szorítsd a csípésre! Vigyázz, nehogy túl forró legyen a kanál, különben égési sérüléseket okozhat.

Aktív szén? Az meg mire jó?

Szerezz be a közeli patikában aktív szenet, por formájában, keverd össze vízzel és kend a „sérülésre”! Segítségével eltávolíthatóak a viszketést okozó méreganyagok.

Ezt is rákenheted!

Hogy fertőtlenítsd, megnyugtasd, hűtsd a csípést, tegyél rá egy hagymakarikát, citromkarikát vagy szoríts rá egy jégkockát. Ha egyik sincs kéznél, kend be a nyáladdal, hasonló hatást érhetsz el vele, mint a már felsoroltakkal!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...