2018.12.04. 08:02:06 10070 332

Azért vannak a jó barátok… Szerezz könnyedén új ismerősöket!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A szerelem első látásra klisé alapján létezik barátság első látásra? Azaz első beszélgetésre? Vagy szép lassan lopják be magukat az új emberek a szívünkbe? Bármi is legyen a „recept” még a jócskán introvertált személyiségek is új barátokra lelhetnek, ha mernek próbálkozni!

Barátság - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Barátság

Mint te is észrevehetted, a barátságoknak is megvan a maga szavatossága. A jó és jobb barátok jönnek és mennek. Van, akivel évtizedekig kitart a barátság, míg más csak pár fontos hónapig tart velünk az utunkon. Ez így van rendjén. Ha felbomlóban a régi baráti társaság, akkor sem szabad elkeseredni! Csak meg kell adni a lehetőséget új baráti kapcsolatok kialakulásához:

1. Járj el eseményekre!

Keress olyan programokat, amelyek érdekelnek téged. A rendezvény témája már egy jó kiinduló pont a társalgásra, és így már biztos is, hogy egy közös dolog van benned és az újdonsült ismerősödben. S hogy pont az a gond, hogy nincs kivel eljárnod? Akkor pláne muszáj leszel először egyedül elmenni arra koncertre vagy kiállításra! Lépj ki a komfortzónádból egy picit a cél érdekében ;)

2. Vállalj önkénteskedést!

Gondoltál már arra, hogy az önkénteskedés azért is ilyen népszerű napjainkban, mert az emberek tudat alatt valódi érintkezése vágynak a virtuális kapcsolatok helyett? Miközben segítenek a szabadidejükben, egy kicsit a saját lelkükben is csökkenthetik a magány érzését. A közösségi munka közben hasonló gondolkodású emberekkel találkozhatsz, így érdemes cselekedni egy olyan ügy érdekében, amivel azonosulni tudsz.

3. Légy kezdeményező!

Bármerre is visz az élet, biztosan találkozni fogsz olyan emberekkel, akik ugyanúgy, mint te, keresik azokat a személyeket, akikkel megoszthatják az élményeiket. Természetesen vannak olyanok, akik direkt vannak egyedül, és jól érzik magukat magányukban is. Az ilyen embereket könnyen kiszűrheted, csak meg kell szólítanod őket. Ha elutasításra találsz, akkor sem történik tragédia, maximum nem gyarapodsz új baráttal.

4. Ne játszd meg magad soha!

Miután sikerült összeszedned a bátorságot, és megszólítottad a számodra szimpatikus személyt, legyél őszinte vele. Hiszen minden emberi kapcsolatnak egymás tiszteletére kellene épülnie, nem jó (kegyes) hazugságokkal indítani. Jobb, ha minél előbb kiderül, hogy nem illik össze a gondolkodásmódotok, így az arra jobban érdemesekre tudod fordítani az idődet.

Egy szó, mint száz, légy nyitott - a minimális kockázatot vállalni kell, a lehetőségeket pedig kihasználni, hiszen az élet jó dolgai mindig a legváratlanabb módokon történnek.

Forrás: urban-eve.hu/2012/09/05/korkerdes-te-hogyanhol-baratkozol

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...