2015.07.28. 18:30:00 6572 252

Az üveg és a macska – vicces videók
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Mi tagadás, egy-egy üvegajtónak néha az emberek is bedőlnek. Főleg, amikor sietnek, kapkodnak és nem figyelnek, aztán bumm, neki rohannak. Hopp, ez egy ajtó volt! Ezen nem mindig nevetünk, legalábbis aki neki koppan, az biztosan nem. Ezeken a cicákon, azonban tényleg nevethetünk!

Macska az üvegasztalon - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Macska az üvegasztalon

A cica, a játék és az üvegasztal

Ne aggódj, nem hatalmas csattanásokról szól a következő videó, sokkal inkább macskákról, akik nem igazán értik, hogy mi is az az üveg, egészen pontosan az üveg asztallal gyűlik meg a bajuk. „Most miért is nem érem el a játékom?”

Ha szeretnél még egy jót nevetni, nézd meg ezt az összeállítást is: Macskák, akik nem hallottak a gravitációról

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...