2020.09.19. 18:28:23 7651 209

Az ősz 7 jelképes, de egyetemes jelentése
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az elmúlt évezredek alatt eme gyönyörű évszakunk számos jellegét társították az emberi léthez, ami nem csoda, hiszen az anyatermészet határtalanul befolyásolja az életünket. Idén az őszi napéjegyenlőség szeptember 22-ére esik, így épp aktuális elgondolkoznunk azon, hogy számunkra mit ad ez az időszak. Te miként fogadod az ősz beköszöntét?

Boldogság, ősz - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Boldogság, ősz

Szezonális receptötletek tömkelege, őszi kézműves projektek, tudatosságra ébredés. Néhány gondolat az őszi időszak kapcsán, ami bizonyára még a felét sem takarja a bennünk élőknek. Azonban bárhol is járunk a világban van pár olyan fogalom, amely szorosan kapcsolódik az őszhöz:

1. Változás

Ropogós reggeli levegő, meleg délutáni napsugár, lehulló szivárványszín levelek. Évszakjaink közül az ősz testesíti meg leginkább az ókori görög mondást: Az egyetlen állandó dolog a változás. A múlandóság érzése sarkallhat minket arra, hogy könnyebben összpontosítjuk a jelenükre.

2. Megőrzés

A változás elfogadása nem jelenti azt, hogy nem készülünk fel a jövőre. Az alapvető szükségleteink biztosítása és az őszi időszak lehetőséget kínál számunkra tényleges és lelki menedékhelyünk megerősítésére.

3. Védelem

Ahogy a könnyű nyári öltözetet felváltja a vastagabb szövetekből álló, réteges ruházat, úgy alakul át hozzáállásunk az egészség és az immunrendszer védelmét fokozandóan.

4. Rejtélyesség

Számomra megnyugtató, hogy mindannyian ugyanabban a zűrzavarnak tűnő, rejtélyes környezetben lépünk át a napfényes nyárból a hideg télbe. Amikor elfogadjuk az ismeretlent, nagy lépést teszünk afelé, hogy képesek legyünk minél teljesebb életet élni.

5. Elengedés

Egy nagyon nehéz, de annál természetesebb része – lenne - életünknek az elengedés, mint az ideiglenesség egyik megtestesítője. A büszkeséghez és a kapzsisághoz hasonló negatív vonásainkat is levetkőzhetnénk ehhez hasonlóan.

6. Kényelem

Csökkenő hőmérséklet és lehulló levelek. A zuhanástól való ősi félelmünk azonban átalakítható egy olyan energiává, amely révén meleg, nyugodt és kényelmes teret építhetünk családunk és önmagunk köré.

7. Egyensúly

Napéjegyenlőségkor különleges lehetőséget kapunk arra, hogy megteremtsük belső egyensúlyunkat, és harmóniába hozzuk magunkat a körülöttünk lévő természettel. A mérleg csillagjegy is ezt az egyensúlyt képviseli, érdemes kihasználni ezt a sok segítő erőt, amely egyszerre van jelen életünkben.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...