2023.02.22. 09:45:00 5787 261

Az ok, amiért minden nőnek szüksége van egy piros rúzsra!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A végzet asszonyai a filmek kulcsjeleneteiben piros vagy fekete ruhákban libbennek be, magassarkú cipőjükben csábítóan járva, de van még egy nagyon fontos közös tulajdonságuk: Vörös rúzst viselnek! Természetesen nem kell a fiók mélyére száműzni a piros rúzst akkor sem, ha párkapcsolatban élünk.

Vörös rúzs - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Vörös rúzs

Amennyiben a praktikum felé szeretném terelni a témát, most az következne, hogy azért kell minden nő rúzsai közé egy piros, mert ettől a színtől fehérebbnek látszanak a fogaink.
Amellett, hogy a fogaink szépsége és színe önmagában is növelheti az önbizalmunkat, bizony a vörös rúzs még jobban rátesz erre.

“Ha egy nő azt akarja, hogy egy férfi észrevegye, csak viseljen vörös rúzst.” Monica Bellucci

Ha vörös rúzst viselsz…

…magabiztosabbnak érezheted magad.
…biztosan felkelted a figyelmet.
…tudat alatt csábosabban tarthatod az ajkaidat.
…a szemeidet már nem hangsúlyozd túl feltűnő szemfestékkel, elég egy spirál és egy szempillafesték.
…nagyon figyelj a rúzs felhordására, és rendszeresen ellenőrizd, hogy nem kenődött-e el (a fogaidra sem).
…és először tennéd társaságban, előtte barátkozz a látvánnyal otthon a tükörben.

Pirosak és vörösek, amelyekkel nem lehet melle nyúlni

Ahány nő, annyi bőrszín. Hogyan állhat jól mindenkinek a piros és a vörös? Hát úgy, hogy olyan árnyalatot keresünk belőle, amely a színtípusunknak jól áll!
Nem ismered a színtípusodat? Semmi vész! Vannak olyan univerzális árnyalatok, amelyekkel általában nem lehet mellé lőni!
A téglavörös, a cseresznyepiros és a rubinvörös legyen akár matt, szatén fényű vagy enyhén csillogó mind nagyon szép és mutatós színei a palettának. Az ízlésedhez és ruhatáradhoz legközelebb állót már be is szerezheted, ha még nem lapul egy hasonló szín a piperetáskádban.

A rúzs azonban kétélű “fegyver”, hiszen egyrészt a férfiak többsége nem szívesen maszatolja szét csók közben, másrészt, aki nem érzi magát jól a feltűnő árnyalatokban, az éppenséggel csak ráerősít a félszegségére és visszájára sül el a kívánt hatás.
Következtetésként:
Figyelemfelkeltéshez jó, de randizáskor már ne viseljünk vörös (vagy túl sok) rúzst, ott már elég lehet egy könnyedebb tartós rúzs is, ha mindenképpen színezni szeretnénk az ajkainkat.

Ötlet: www.chatelaine.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Ledönthető-e az előítélet masszív fala?

Az egykori kémikus és egyetemi tanár, Fabinyi Rudolf, az 1930-as évek elején úgy fogalmazott, hogy a hiedelmek egész tömege úgy üli meg a közvéleményt, akárcsak a lidércnyomás, melyek között kimagasló helyen szerepel az előítélet. Bár Fabinyi ekkor leginkább a pszichiátriai betegségekben érintettekkel szemben állított beskatulyázásokat helyezte előtérbe, elmondható, hogy ez számos területre kiterjeszthető. Milyen (ős)forrásból eredeztethető ez a nem tapasztalatokra, hanem feltételezésekre alapozott megállapítás? Vajon ledönthetőek ezek a vaskos sztereotípia-falak?

Mérgező emberek a környezetünkben - Jelek és lehetséges megoldások

Bizonyos értelemben mindannyian rendelkezünk egy kisebb, esetenként nagyobbra nyúlt, láthatatlan tüskével, mellyel néha akarva, ám legtöbbször mégiscsak akaratlanul „megmérgezünk” másokat. Megbántjuk a szeretteinket, a barátainkat, a környezetünkben élő embereket. Egy meggondolatlanul elejtett szó, mely kígyóméregként fröccsen a másik emberre, egy figyelmetlenség, egy óvatlanul megtett lépés, vagy egy elsietett döntés mind toxikus eredményeket szülhet. De kik azok, akik a mérgezés külön csoportjába sorolhatók? Miről ismerhetjük fel ezeket a viselkedésformákat, illetve mivel gyógyíthatjuk meg a „méregbe borult” helyzeteket?

Örüljünk, hogy itt a nyár! – A legjobb dolgok a forró évszakban!

A kánikula idején a mindennapok nyüzsgése lassabbá válik, teret engedve a feltöltődésnek és a szórakozásnak. Akár a tengerparton sütteted a hasad, akár a hegyekben túrázol, a nyár a legjobb időszak arra, hogy kikapcsolódj, új élményekkel gazdagodj, és feltöltődj a természetben. Élvezd a nyár kínálta lehetőségeket, és hagyd, hogy a napsütés és a szabadság felfrissítse a tested és a lelked!