2023.02.22. 09:45:00 5655 261

Az ok, amiért minden nőnek szüksége van egy piros rúzsra!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A végzet asszonyai a filmek kulcsjeleneteiben piros vagy fekete ruhákban libbennek be, magassarkú cipőjükben csábítóan járva, de van még egy nagyon fontos közös tulajdonságuk: Vörös rúzst viselnek! Természetesen nem kell a fiók mélyére száműzni a piros rúzst akkor sem, ha párkapcsolatban élünk.

Vörös rúzs - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Vörös rúzs

Amennyiben a praktikum felé szeretném terelni a témát, most az következne, hogy azért kell minden nő rúzsai közé egy piros, mert ettől a színtől fehérebbnek látszanak a fogaink.
Amellett, hogy a fogaink szépsége és színe önmagában is növelheti az önbizalmunkat, bizony a vörös rúzs még jobban rátesz erre.

“Ha egy nő azt akarja, hogy egy férfi észrevegye, csak viseljen vörös rúzst.” Monica Bellucci

Ha vörös rúzst viselsz…

…magabiztosabbnak érezheted magad.
…biztosan felkelted a figyelmet.
…tudat alatt csábosabban tarthatod az ajkaidat.
…a szemeidet már nem hangsúlyozd túl feltűnő szemfestékkel, elég egy spirál és egy szempillafesték.
…nagyon figyelj a rúzs felhordására, és rendszeresen ellenőrizd, hogy nem kenődött-e el (a fogaidra sem).
…és először tennéd társaságban, előtte barátkozz a látvánnyal otthon a tükörben.

Pirosak és vörösek, amelyekkel nem lehet melle nyúlni

Ahány nő, annyi bőrszín. Hogyan állhat jól mindenkinek a piros és a vörös? Hát úgy, hogy olyan árnyalatot keresünk belőle, amely a színtípusunknak jól áll!
Nem ismered a színtípusodat? Semmi vész! Vannak olyan univerzális árnyalatok, amelyekkel általában nem lehet mellé lőni!
A téglavörös, a cseresznyepiros és a rubinvörös legyen akár matt, szatén fényű vagy enyhén csillogó mind nagyon szép és mutatós színei a palettának. Az ízlésedhez és ruhatáradhoz legközelebb állót már be is szerezheted, ha még nem lapul egy hasonló szín a piperetáskádban.

A rúzs azonban kétélű “fegyver”, hiszen egyrészt a férfiak többsége nem szívesen maszatolja szét csók közben, másrészt, aki nem érzi magát jól a feltűnő árnyalatokban, az éppenséggel csak ráerősít a félszegségére és visszájára sül el a kívánt hatás.
Következtetésként:
Figyelemfelkeltéshez jó, de randizáskor már ne viseljünk vörös (vagy túl sok) rúzst, ott már elég lehet egy könnyedebb tartós rúzs is, ha mindenképpen színezni szeretnénk az ajkainkat.

Ötlet: www.chatelaine.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...