2022.11.04. 08:36:32 5793 271

Az ijesztő fogászati kezelés már a múlté
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

10-20 évvel ezelőtt még sokszor jogosan ültünk be a fogászati székbe remegő lábakkal és vártuk az ítéletet. Milyen kellemetlen kezelést, vagy ijesztő és hangos kivizsgálást kell elviselnünk? Ennek tükrében pedig érthetően kerültük még az épületet is. A modern technológiának és a kezelések fejlődésének köszönhetően azonban mára már nem kell tartanunk ilyen rossz dolgoktól. Nyugodt szívvel foglalhatunk időpontot és mehetünk el a különböző vizsgálatokra, hiszen ma már szinte garantált a fájdalommentes és gyors kezelés. Hogy ezt minek is köszönhetjük, cikkünkből kiderül.

Fogorvosnál - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fogorvosnál

Gyors és precíz kivizsgálás

A pontos kivizsgálás az alapja annak, hogy megfelelő kezelést kaphassunk. Régebben ez a folyamat azonban hosszadalmas volt és nem túl bizalomgerjesztő eszközökkel történt. A 3 dimenziós fogászati CT megjelenésével ez már a múlté. Olyan professzionális diagnosztikai eszköz, amivel a lehető legpontosabb térbeli képet kaphatjuk nemcsak a fogainkról, de az egész arcüregünkről. Segítségével még a sima röntgen számára takarásban lévő területeket is jól megmutatja, így sokkal több információt ad a fogaink állapotáról, mint korábban bármi más. Mindez ráadásul hihetetlenül gyorsan megvan, mindössze 2 percet vesz igénybe, és már kész is a digitalizált képünk.

Ez a CBCT készülék sokkal kisebb, halkabb és ártalmatlanabb, mint elődei, arról nem is beszélve, hogy mennyivel részletesebb képet készít, minden kellemetlenséget mellőzve.

Modern berendezések használata a kezelések során

A Budapest Dentcare fogászati rendelőben kiemelten fontos, hogy minden páciensüknek a legmegfelelőbb megoldást tudják nyújtani, ezért szakorvosaik folyamatosan képzik magukat. Emellett pedig a fájdalommentes, gyors és pontos kezeléshez elengedhetetlen legmodernebb eszközökkel dolgoznak.

Az országban szinte egyedüliként rendelkeznek a CBCT berendezéssel, de emellett minden olyan szükséges eszköz megtalálható a rendelőben, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy teljes körű megoldást nyújtsanak.

Például a fogászati lézer használata szinte már mindennapos a rendelőben. Segítségével ugyanis nem csak pontosabb és gyorsabb munkát tudnak végezni, de a lézer összes jótékony hatását igénybe tudják venni. Ilyen például a fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő és sebgyógyító hatása.

A modern berendezéseket pedig a legújabb módszerek elsajátításával ötvözik, így szinte garantált a biztos segítség.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...