2018.08.29. 16:31:52 8709 280

Az időtálló párkapcsolatok 8 ismérve
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egyes vélemények szerint a házasság intézménye elavult, ennek ellenére számos embernek, főként nőnek, vannak romantikus elképzeléseik a jövőt illetően. Minek köszönhető az, hogy egyes párok – akár házastársi, akár élettársi viszonyban – hosszú-hosszú évtizedekig tartó boldogságot tudnak maguknak teremteni? Megdolgoznak érte!

Boldog ötvenes pár - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Boldog ötvenes pár

Te is ellenállóbbá teheted kapcsolatodat, amennyiben az alábbiakból minél többet megpróbálsz érvényesíteni:

1. Legyetek barátok is!

Természetesen minden párkapcsolat izzó szerelmen alapul, ami lassacskán már kevésbé lesz intenzív. Viszont ezt kompenzálva idővel mély barátság alakulhat ki a felek között, ami tovább erősítheti az érzelmeket.

2. Legyen külön életetek is!

Lehet, hogy kiteljesedsz a hivatásodban is, ám, ha ez kevés, akkor keress egy neked való hobbit. Egészséges önértékelés esetén nem olvadsz bele teljesen a párkapcsolatba, így két egész emberként lehettek egymás jobbik felei.

3. Időnként törjetek ki a rutinból!

Hasznos lehet az új dolgok kipróbálása együtt, hogy felrázzátok kicsit a kapcsolatot. A rutin = biztonság, de hosszú távon unalmas lehet.

4. Érveljetek veszekedés helyett!

A vita teljesen természetes velejárója az emberi kapcsolatoknak. Ne téveszd szem elől, hogy a düh elszáll, de a sérelmek köztetek ragadhatnak! A meggyőzés sokkal járhatóbb út.

5. Beszéljetek kényes témákról is!

Természetes módon beszélni a szexről és a kétségeidről ez igazán erősíti a köteléket, de fordított esetben is legyél figyelmes, mint hallgatóság.

6. Együtt könnyebb!

Jó úton jártok, ha az élet könnyebbnek tűnik együtt – nem (csak) anyagi téren! Közös erővel egyszerűbben lehet megoldani a felmerülő problémákat.

7. Legyen közös jövőképetek!

Természetesen nem kell napra pontosan megtervezni az egész életet. Itt főként a nagyobb életeseményekről van szó. Továbbá döntő, hogy egyetértésben legyetek a fontos értékek tekintetében is.

8. Támogassátok egymást!

Ne csak osztozzatok a sikerekben, legyetek részesei egymás sikerének a háttérből. Azonban szintén ez a fajta támogatás szükségeltetik a rosszabb időben: Bátran nézz az ismeretlenbe, hiszen bízol abban, hogy a párod ott áll mögötted, amikor szükséged van rá.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Gyors kényelmi desszert, amit a gyerekek is imádni fognak: Rizspuding kétféleképpen

Minden embernek van legalább egy olyan étel, ami a legjobban hiányzik neki a gyermekkorából, de csak az édesanyja tudja ugyanúgy elkészíteni. Csak nosztalgiával lehet visszaemlékezni azokra a különleges ételekre és desszertekre, amelyek korábban nem csupán a hasunkat, de a szívünket is felmelegítették.

Állatkertek napja – Látogass állatkertet élőben vagy a képernyőn keresztül!

Magyarországon az Állatkertek napja egy igazán különleges dátumnak állít emléket: 1866. augusztus 9-én megnyitotta kapuit az ország első állatkertje! Boldog születésnapot kívánunk a Budapesti Állat- és Növénykert intézményének!

Villámgyors gyümölcsös sütik

Nyaralás közben, főleg a nagy kánikulában az ember nem szívesen tölti az időt a konyhában, ha nem feltétlenül muszáj. Otthon főzőcskézünk, de ezt a folyamatot minél gyorsabban és hatékonyabban szeretnénk letudni. Azonban azt is figyelembe kell vennünk, hogy amellett, hogy gyorsak vagyunk érdemes hatékonyan is gondolkodni. Lehetőleg kis energiabefektetéssel nagyobb mennyiségű falatoznivalót készítsünk, ami laktató és nem is romlik a fejünkre azonnal, ha nem tesszük hidegre. Ilyenkor jöhet megoldásként szóba a gyorsan elkészíthető gyümölcsös süti. Praktikus, ízletes és bármikor fogyasztható, ha a család megéhezik. Nézzük milyen recepteket próbálhatunk ki.