2018.08.29. 16:31:52 9404 280

Az időtálló párkapcsolatok 8 ismérve
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egyes vélemények szerint a házasság intézménye elavult, ennek ellenére számos embernek, főként nőnek, vannak romantikus elképzeléseik a jövőt illetően. Minek köszönhető az, hogy egyes párok – akár házastársi, akár élettársi viszonyban – hosszú-hosszú évtizedekig tartó boldogságot tudnak maguknak teremteni? Megdolgoznak érte!

Boldog ötvenes pár - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Boldog ötvenes pár

Te is ellenállóbbá teheted kapcsolatodat, amennyiben az alábbiakból minél többet megpróbálsz érvényesíteni:

1. Legyetek barátok is!

Természetesen minden párkapcsolat izzó szerelmen alapul, ami lassacskán már kevésbé lesz intenzív. Viszont ezt kompenzálva idővel mély barátság alakulhat ki a felek között, ami tovább erősítheti az érzelmeket.

2. Legyen külön életetek is!

Lehet, hogy kiteljesedsz a hivatásodban is, ám, ha ez kevés, akkor keress egy neked való hobbit. Egészséges önértékelés esetén nem olvadsz bele teljesen a párkapcsolatba, így két egész emberként lehettek egymás jobbik felei.

3. Időnként törjetek ki a rutinból!

Hasznos lehet az új dolgok kipróbálása együtt, hogy felrázzátok kicsit a kapcsolatot. A rutin = biztonság, de hosszú távon unalmas lehet.

4. Érveljetek veszekedés helyett!

A vita teljesen természetes velejárója az emberi kapcsolatoknak. Ne téveszd szem elől, hogy a düh elszáll, de a sérelmek köztetek ragadhatnak! A meggyőzés sokkal járhatóbb út.

5. Beszéljetek kényes témákról is!

Természetes módon beszélni a szexről és a kétségeidről ez igazán erősíti a köteléket, de fordított esetben is legyél figyelmes, mint hallgatóság.

6. Együtt könnyebb!

Jó úton jártok, ha az élet könnyebbnek tűnik együtt – nem (csak) anyagi téren! Közös erővel egyszerűbben lehet megoldani a felmerülő problémákat.

7. Legyen közös jövőképetek!

Természetesen nem kell napra pontosan megtervezni az egész életet. Itt főként a nagyobb életeseményekről van szó. Továbbá döntő, hogy egyetértésben legyetek a fontos értékek tekintetében is.

8. Támogassátok egymást!

Ne csak osztozzatok a sikerekben, legyetek részesei egymás sikerének a háttérből. Azonban szintén ez a fajta támogatás szükségeltetik a rosszabb időben: Bátran nézz az ismeretlenbe, hiszen bízol abban, hogy a párod ott áll mögötted, amikor szükséged van rá.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában