2022.07.31. 08:31:20 7141 229

Az ideális kert elengedhetetlen kellékei
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, ha van kertünk. Hiszen, ha ápoljuk és gondozzuk, akkor egyfajta kikapcsolódást, feltöltődést nyújthat számunkra. Persze az is igaz, hogy a kert funkciója mindenkinek mást és mást jelent. Mi most olyan kellékeket gyűjtöttünk össze, amelyekkel igazán harmonikus és nem utolsó sorban, egy ideális kertet varázsolhatunk!

Nyugalom a kertben - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nyugalom a kertben

Kerti bútorok

A nyári estéken egy baráti vagy családi összejövetelen a kerti asztal, székekkel egy elengedhetetlen kelléke a kertünknek. Az asztal mellé pedig egy kifejezetten szép, és kényelmi funkciót betöltő ízlésesen kiválasztott garnitúra csak javít a látképen. Ez lehet bármilyen számunkra megfelelő kerti kanapé. A kényelmi szempontunkat tovább tudjuk fokozni egy függőszékkel. Gondoljunk csak bele, mennyire kellemes a reggeli kávénkat elfogyasztani egy ilyen nyugalmi állapotot előidéző eszközben. Arról nem beszélve, hogy nem csak a felnőttek, de a gyermekek is élvezni tudják.

Kerti dekorációk

Ugye mennyire kellemes, amikor elmegyünk egy kerthelyiséggel rendelkező vendéglőbe és a lampionok világítanak a sötétben? Ezt a hangulatot mi magunk is könnyen elérhetjük a kertünkben elhelyezett ledes fénysorokkal, lampionokkal, gyertyákkal vagy a kihelyezett mécsesekkel. A kreativitás skálája igen széles, ugyanis akár saját, egyedi virágokkal díszített dekorációval is növelni tudjuk a kertünk szépségét. Lényegében bármilyen kerti kiegészítő megengedett, ami az ízlésvilágunkra kedvezően hat.

Sziklakert és kerti tó

Nagyszerűen tud mutatni egy sziklakert az otthonunk udvarán. Azonban érdemes figyelni arra, hogy a választott kövek harmonizáljanak a ház színeivel, ettől lesz igazán lenyűgözően idilli az összkép. A növények tekintetében már sokkal könnyebb dolgunk van, hiszen az évelő növényekkel garantáljuk a sziklakertünk állandó szépségét. Tovább lehet fokozni a látványt egy mesterségesen kialakított kerti tóval, ha nem vagyunk annyira szerencsések, hogy egy tóparton éljünk. A víz sok élőlénynek nyújt otthont, éppen ezért egy kellemes estén a kerti tó mellett brekegő békák vagy tücskök ciripelése egy igazán megnyugtató és nyaralást előidéző élményt nyújthat számunkra az otthonunkban.

Kerti luxus

Az a jó a kertben, hogy bármit építhetünk benne. Akár egy kültéri szaunát, ami a wellness élményt megadja úgy, hogy sehová sem kell utaznunk. Egy kültéri szauna ékköve is lehet a kertünk megjelenésének, továbbá a szauna használatával az egészségünk állapotát is javíthatjuk. Ugyanez a helyzet a saját kerti medencével. A jó dolgok egyike, amikor a reggeli ébredést követően úszunk egy nagyot a felfrissülésünk érdekében. Továbbá az sem elhanyagolható szempont, hogy hatalmas örömforrás nyújt a saját medence, nemcsak felnőtteknek, de a gyermekeknek egyaránt.

Forrás: almaimotthona.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...