2015.07.31. 19:30:27 7115 256

Az együttélés nehézségei és szépségei: macskák vs. kutyák
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A harc soha nem ér véget. Amikor az egyik azt hiszi, már nyert ügye van, a másik hirtelen megmarja. Igazságot tenni nem érdemes, hiszen tudjuk, hogy a kutyák és a macskák nem igazán kedvelik egymást. Persze vannak kivételek, de ez a vicces videó nem róluk szól. :)

Kutya-macska barátság - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kutya-macska barátság

A kutya-macska marakodás fenomenális példája a következő videó!

Amikor szent a béke

Nem mindig ilyen kiélezett a helyzet. Ott van például az alábbi kutya-macska páros, ahol a cica a bátor és meleg eb oltalmazó tappancsai alá bújik a vihar elöl. :)

Forrás: distractify.comForrás: distractify.com

Forrás: distractify.comForrás: distractify.com
Forrás: distractify.comForrás: distractify.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes AIG baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az AIG vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a AIG címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...