2021.05.06. 10:13:18 7609 228

Az augusztusi pótdátumon tartják meg a Fishing on Orfű fesztivált
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A szervezők úgy döntöttek, hogy az eredeti időpont helyett az előre meghirdetett pótdátumon, augusztus 25. és 28. között tartják meg a járványhelyzet miatt tavaly elmaradt Fishing on Orfű fesztivált - közölték az esemény hivatalos honlapján.

Fesztivál - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fesztivál

Eredetileg június 16. és 19. között tartották volna meg az eseményt, de már az időpont tavaly decemberi bejelentésekor jelezték a szervezők, hogy amennyiben szükségessé válna a rendezvény újbóli elhalasztása, egy pótdátumot is lekötöttek a fellépőkkel. A kommünikében azt írták, hogy az - egyébként egy felmérés szerint a közönség által is támogatott - halasztás hátterében a szervezéshez szükséges idő rövidsége áll, valamint az, hogy a zenés, táncos rendezvények megtarthatóságára vonatkozó szabályok egyelőre nem ismertek.

A már megváltott fesztiválbelépők és a kempingjegyek automatikusan érvényesek a pótdátumra és a speciális keddi "beköltöző nap" jegyei is augusztus 24-én lesznek beválthatók. A szervezők közleményükben jelezték: amennyiben lehetséges, akkor a az eredeti időpontban - június 17-én, 18-án és 19-én - egy kisebb, családias rendezvény tartanának, amelyről későbbre ígértek részleteket.

A rendezvény részletes zenei programja megtalálható az esemény honlapján, a www.fishingonorfu.hu oldalon. A fesztiválon többségében a 2020-as fellépők állnak majd színpadra: a tervek szerint pótolja az idén elmaradt jubileumi koncertjét a HS7, szintén halasztva ünnepel a 30Y, búcsúzik a Kistehén.

A fesztivál egy "beköltöző nappal" kedveskedik azoknak, akik tavaly egy bérlet árával támogatták a koronavírus-járvány miatt elmaradt 2020-as rendezvényt. Ők augusztus 24-én olyan előadókkal találkozhatnak, mint Lovasi András és Kispál András, Beck Zoli, Bérczesi Robi, a Lázár tesók, valamint az Elefánt tagjaiból álló Szendrői-Tóth duó.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...