2019.06.16. 13:38:05 9559 261

Az ápolt körmök 4+1 titka
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ugyan sokunk műkörmös segítségével igyekszik megoldani körmei mindennapi ápolását, azért az otthoni ápolás sem maradhat el. Ehhez csupán néhány apró trükkre lesz szükségünk, és meglehet, többé nem is veszünk majd igénybe „külsős” segítséget, hogy körmeink szépek legyenek.

Ápolt körmök - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ápolt körmök

Apróságok, melyek segítségével körmeid maximálisan ápoltak lesznek majd.

A legfontosabb!

Talán az egyik legfontosabb, ha az ápolt körmökről van szó, az az, hogy rendszeresen tisztítsd őket! Ne légy rest alkalmanként körömkefével is átdörgölni őket!

Ha elszíneződtek!

Az elszíneződött körmök nem túl esztétikusak! Bármilyen körömfehérítő technikád van, vesd be alkalmanként! Használd ki a citrom, vagy akár a szódabikarbóna fehérítő erejét!

Ha töredezettek!

Néha pihentesd a körmeid, az állandó lakkozás töredezetté teheti körmeid. Ha a sok pihentetés sem javít a helyzeten, meglehet, vitaminhiányod van. Érdemes lenne egy szakembert felkeresni, hogy orvosoljátok a helyzetet!

Ha szárazak!

Némi körömolaj használata segít majd Neked ebben! Legjobb, ha este bekened a körmeid, hogy az olaj egész éjjel hathasson!

El a kezekkel a körömágytól!

Jobban mondva, óvakodj attól, hogy ezt a finom kis bőrt levágd! Így csak egyre jobban megerősödik!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Bosszantó nyomok – Így távolítható el a szilikon 1.

Itt a tavasz, megkezdődnek a felújítások, szépítgetések. Munkától, időtől és persze pénztárcától függően van, aki szakemberre bízza a dolgot és akad, aki saját kezűleg igyekszik kivitelezni a felújítási, javítási munkálatokat. Ha apró rések, lyukak eltüntetése a feladat, a szilikonnal érdemes jó barátságot ápolni.

Nyelveljünk! A nyelvtanulás bonyodalmai és apró trükkök

Azt szokták mondani az ismerőseim, hogy szerencsés vagyok, mert gyermekkoromtól két nyelvet beszélek párhuzamosan, anyanyelvi szinten. Ez valóban egy olyan helyzet, amit már felnőtt korban nem igazán lehet pótolni. Ebből a szempontból a saját esetem kapcsán tapasztalom, hogy mit jelent kisgyermekként két nyelven szinte egyszerre megtanulni beszélni, illetve mit jelent később, már kicsit idősebben egy harmadik nyelvet elsajátítani. Azt gondolná az ember, hogy két nyelv magabiztos használata mellett egy harmadik nyelv megtanulása már gyerekjáték. Jelentem, a dolog nem ilyen egyszerű! Sőt, nagyon nem. Szóval, boncolgassuk ezt egy kicsit részletesebben, hátha sokak számára segítséget jelentenek a saját tapasztalataim.

Közeleg a nyár, és vele együtt a jegeskávé szezon! – Dobd össze otthon!

Nincs is jobb, mint egy ráérős délutánon a barátnőkkel jeges kávét kortyolgatva beszélgetni az élet nagy dolgairól, vagy éppen csacsogni a semmiről. Néha jól esik ezt az otthonunk kényelmében, saját készítésű hideg itókát hörpölgetve megtenni. A helyszínt Nektek kell biztosítani, a jeges kávé receptet mi szállítjuk.