2019.06.16. 13:38:05 11791 265

Az ápolt körmök 4+1 titka
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ugyan sokunk műkörmös segítségével igyekszik megoldani körmei mindennapi ápolását, azért az otthoni ápolás sem maradhat el. Ehhez csupán néhány apró trükkre lesz szükségünk, és meglehet, többé nem is veszünk majd igénybe „külsős” segítséget, hogy körmeink szépek legyenek.

Ápolt körmök - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ápolt körmök

Apróságok, melyek segítségével körmeid maximálisan ápoltak lesznek majd.

A legfontosabb!

Talán az egyik legfontosabb, ha az ápolt körmökről van szó, az az, hogy rendszeresen tisztítsd őket! Ne légy rest alkalmanként körömkefével is átdörgölni őket!

Ha elszíneződtek!

Az elszíneződött körmök nem túl esztétikusak! Bármilyen körömfehérítő technikád van, vesd be alkalmanként! Használd ki a citrom, vagy akár a szódabikarbóna fehérítő erejét!

Ha töredezettek!

Néha pihentesd a körmeid, az állandó lakkozás töredezetté teheti körmeid. Ha a sok pihentetés sem javít a helyzeten, meglehet, vitaminhiányod van. Érdemes lenne egy szakembert felkeresni, hogy orvosoljátok a helyzetet!

Ha szárazak!

Némi körömolaj használata segít majd Neked ebben! Legjobb, ha este bekened a körmeid, hogy az olaj egész éjjel hathasson!

El a kezekkel a körömágytól!

Jobban mondva, óvakodj attól, hogy ezt a finom kis bőrt levágd! Így csak egyre jobban megerősödik!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...