2024.07.08. 17:40:08 3778 123

Apropó apró! – De hogy kerül a pénz a fagyasztózacskóba?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az utazás izgalmas kaland, de a megfelelő előkészületek nélkül könnyen stresszessé válhat. Rengeteg, utazáshoz szükséges tipp segít minket abban, hogy zökkenőmentesen és élvezetesen teljen az út és maga a pihenés is. Vagyis ha utazunk, nem csak a célt kell megtalálnunk, hanem az ott töltött időt is érdemes még kellemesebbé tennünk.

Aprópénz jégbe fagyva Fotó: 123rf.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Aprópénz jégbe fagyva Fotó: 123rf.hu

A gondos tervezés, a praktikus csomagolás, az okos pénzkezelés és az úti cél sajátosságainak megismerése mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az utazás valóban pihentető és élménydús legyen. De legyünk csak őszinték, vannak azonban olyan praktikák, amik első hallásra megdöbbentőek. Aztán másodjára már egész hasznosnak bizonyulnak!

Aprópénz a hűvösön!

Ha apartmanban pihentek, nyilván van egy hűtőtök is, amit használtok is, vagy legalábbis szeretnétek. Ám tartatok tőle, hogy nem hűt egyenletesen? Íme, a pénzes trükk, ami azonnal segíti ezt eldönteni! Engedj egy műanyag pohárba vizet, tedd a fagyasztóba és hagyd, hogy megfagyjon. Most végy egy pénzérmét, tedd a fagyott víz tetejére és dugd vissza a poharat a fagyiba. Várj néhány órát, majd vedd ki a poharat a fagyasztóból és figyeld meg az érme állapotát! - Ha stabilan a pohár tetején van, semmi vész, a hűtő fagyasztórésze teljesen OK. - Ha kicsit „belefagyott” a vízbe, az arra utalhat, hogy az áramellátás nem minden esetben a legjobb. - Ha pedig valahol a vízben, esetleg a pohár alján van, nagy gondok vannak a hűtővel, hiszen nem hűt rendesen. Jelezd a vendéglátódnak!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...