2020.04.12. 10:57:37 8266 242

Április van! – Nevessük és hallgassunk zenét!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha április, akkor szeszélyes időjárás, tavaszi ünnepek és sok-sok nevetés. Ha zenei újdonság, akkor egy remek videóklip. Hogy mi az összefüggés a kettő között? Valójában semmi.:-) De mi lenne, ha mi ötvöznénk a kettőt?

Vicces klipek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Vicces klipek

Hogy hogy jön a bohókás áprilishoz a zene, jobban mondva a videóklipek? Ha egy dal jó, az még nem minden. Egy ütős klip is kell hozzá. Ha videó még vicces is, akkor valószínűleg örökre megmarad az emlékezetünkben. Áprilisban pedig igazán belefér néhány mókás klip, nem? Szerintünk ezek a legviccesebbek!

Eminem: Without me

Majka:Tündi-bündi

Queen: I want to break free

Open Stage: Aranka Szeretlek

Blink 182: All The Small Things

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...