2023.02.20. 14:01:04 7328 310

Ápold a fogaid, akár a profik! – 3+1 tuti tipp
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Fogorvoshoz járni amolyan szükséges rossz. Pláne, ha addig húzzuk-halasztjuk a szakember felkeresését, amíg igazán nagy lesz a baj. Érdemes évente összeszednünk a bátorságunkat és leellenőriztetni fogainkat. A köztes időben pedig megtenni mindent fogaink egészségének megőrzéséért.

Fogorvosnál - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fogorvosnál

Ha szeretnéd, hogy a fogorvosnál tett látogatás a körülményekhez képest kellemes legyen, és ne kelljen túl gyakran látnod a „fehérköpenyest”, fogadd meg a lenti tanácsokat!

Ha nem is szuper, de szónikus!

A szónikus fogkefék sokkal-sokkal gyorsabb fejmozgást végeznek, mint hagyományos elektromos, vagy éppen kézi társaik. Éppen ezért hatékonyabbak is, hiszen a gyorsabb mozgásnak köszönhetően nagyobb sikerrel távolítják el az ételmaradékot, egyéb lepedéket. Sőt, akár a fogkőtől is megszabadulhatsz ennek használatával. Arról nem is beszélve, hogy természetes módon világosíthat fogaidon.

Reggel és este!

Az ember legkésőbb általános iskolás korában megtanulta, hogy a fogmosás a reggeli és az esti rutin része kell, hogy legyen. Ha ez a rendszeresség megvan, akkor tetteinket általában siker koronázza, kevésszer kell meglátogatnunk a fogorvost „fogas kérdéseinkkel”. Ha odafigyelünk, hogy a tisztítási folyamat része legyen az is, hogy úgynevezett interdentális fogkefével, vagyis fogköztiszító kefével azokat a részeket is kipucolgassuk, ahová a hagyományos fogkefe nem ér el.

(Majdnem) mindent a természetes fehérségért!

Ha van lehetőséged, szerezz be úgynevezett polírozó fogkrémet, amellyel könnyedén megoldhatod a fogak otthoni polírozását! A nap folyamán elfogyasztott kávé, tea, üdítők, ételek mind-mind okozhatják fogaink elszíneződést. Ám ha rendszeresen teszel azért, hogy csökkentsd ezt az elszíneződést, elkerülheted, hogy emiatt kelljen felkeresnek a szakembert.

Ne feledkezz meg a nyelvedről sem!

Nem vicc, naponta egyszer érdemes a nyelvet is átdörgölni erre alkalmas tisztítóval, végszükség esetén a fogkefe sörtéivel. Ilyenkor a nyelven található baktériumok, kórokozók eltávolítása a cél, melyek akár a fogak romlását, jobb esetben „csak” kellemetlen szájszagot okozhatnak.

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...