2018.06.17. 10:49:39 11020 299

„Apa a legnagyobb hős” – Apák napján köszöntjük az Édesapákat!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

No, hát kérem szépen, a fenti cím (ami egy dal címe amúgy, és lentebb meg is hallgatható), legyünk csak őszinték, maximálisan fedi a valóságot. Azt hiszem, minden férfi, amikor apává válik, igyekszik kihozni magából a maximumot ezen a téren (is).

Apa és fia - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Apa és fia

Van, aki teljesen megváltozik, konyhatündérré lép elő, és nem okoz neki problémát összedobni egy vasárnapi menüt, ezzel is kicsit tehermentesítve az anyukát. Vagy a konyhát még mindig messziről elkerüli, de cserébe maximálisan kiveszi a részét a gyermek körüli teendőkből. Létezik olyan, aki életében el nem tudta volna képzelni, hogy valaha nagy bulinak tartja a pelenkázást (még a legnagyobb, legszagosabb, legterjedelmesebb, vagy inkább „terjeszkedősebb” produktum ellenére is:-)), de még ezt a procedúrát is a gyerkőccel együtt töltött hasznos, boldog percek, órák közé sorolja. Hát mi ez, ha nem hőstett?:-)

Szóval, köszöntsük most őket, hétköznapi hőseinket, az Apukákat, Nagypapákat Apák-napján néhány dallal, verssel!

Hahó Együttes km. Tarján Zsófi (Honeybeast): Apa a legnagyobb hős

Iszkiri zenekar: Apa-dal

Bartos Erika: Apák

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...