2015.07.26. 11:00:03 5239 167

Anyukák, akik úgy esznek, mint a gyerekeik – Vicces videó
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nálunk a gólya egyelőre még parkolópályán van, de a szűkebb családban, baráti körben már akad jó néhány gyerek. Édesek, szeretnivalók, még akkor is, amikor épp ördögfiókát játszanak. Mondjuk, őket etetni egy külön tudomány lehet. És ha már „önállóan” esznek, az sem egyszerű.

Gyerekként étkező anyukák | Forrás: youtube.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Gyerekként étkező anyukák | Forrás: youtube.com

Három mókás kedvű anyuka csak összeült egy amolyan csevegős, anyukás ebédre. Nem csináltak semmi különöset, csak beszélgettek és közben ettek. Épp úgy, mint a saját gyerekeik.:-) Ez lett belőle. (A videó angol nyelvű, de a lényeg érthető.:-))

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...